Fotótanfolyam, fotóoktatás mindenkinek a
Fotó Art Fotósiskolában!
Képzéseink ONLINE is elvégezhetők!  • All
  • Alaptanfolyam
  • Workshop


Biztos él benned is az az élmény, amit egy jól elkapott pillanat okozott. Mikor olyan fotót nézel, ami elindít egy érzést és felkavar, vagy ép túláradó nyugalmat áraszt magából. Aztán elindul a gondolat vajon hogyan csinálhatta...

Téged is furdal a kíváncsiság és szeretnél megtanulni fotózni, de leginkább megmutatni a világnak, hogy a te fényképeid milyen varázslatosan hatnak azokra, akik akár csak egy pillantást is vetnek rá. Ne habozz és mutasd meg a nagyközönségnek mire vagy képes fényképezőgéppel a kezedben...

Mit nyújt Neked a Fotó Art Fotósiskola?


A fotósiskola által szervezett fotótanfolyam megrendezi neked a fotókiállítást, ahová látogatók százai zarándokolnak majd el, hogy láthassák alkotásaid!

Bebizonyítjuk neked, hogy néhány hónap múlva te is bátran kiállhatsz, nagy büszkeséggel, a saját képeid mellé a fotókiállítás megnyitón.

Már több mint 3000 elégedett végzett fotóst szabadítottunk rá a "pillanatokra" és mellettük van még 18-év oktatói tapasztalat, valamint az ország remek fotósaiból álló oktató csapat, akik csak arra várnak, hogy átadhassák fotós tudásuk legjavát és felkészítsenek téged a nagy napra.

Nálunk csak azt kapod, amire tényleg szükséged van, fölösleges, régen elavult ismeretekkel (pl. laborálás) nem terhelünk. Minden amit tanítunk  hosszú évek tapasztalatain alapszik.

A fotózás széles spektrumát átölelő ismeretekre tehetsz szert egészen az alapoktól indulva, a profi szintig. A Kezdő fotótanfolyam-Fényképezőgép használati képzésünk anyagát, a teljesen kezdő fotósoknak állítottuk össze, míg a PRO suli ismereteivel egy igen magas szintü tudás birtokosa lehetsz. A legkedveltebb fotótanfolyamunk már 3 különböző időpontban is elérhető, a 6 hetes fotótanfolyam, a Fotótanfolyam hétköznap délelőtt, vagy akár a Hétvégi fotótanfolyamunkat is választhatod. Ha már megtanultad az alapokat, szemezgethetsz workshopjaink közül. 2020-ban újdonság, hogy elindul Drónfotós workshopunk, a DJI I ARS drónfotós műhellyel partnerségben.

A hatékonyabb tanulás végett Munka-Jegyzetfüzetet is biztosítunk, ami segíti-könnyíti a tanulást. 

Iskolánkban az oktatáshoz jól felszerelt fotóstúdió is rendelkezésre áll, ami persze nem csak a képzések idején használható, mint bérműterem is igénybe vehető. 

Fotósiskolánk a XVI., kerület családi házas övezetében található, barátságos, otthonos, nyugodt környezetet bíztosítva a tanuláshoz.

Ha úgy érzed nem sikerült átadnunk a tudást,  akkor visszafizetjük a tandíjad teljes összegét.

Várunk sok szeretettel Téged is fotósiskolánkban!


 

ÚJDONSÁG!!!

Sokan rágtátok már a fülünket azért, hogy legyen drónfotós, esetleg drónfilmes workshop. Úgy érzem sikerült a legjobb partnert megtalálnunk! 😀
A www.djiars.hu által képviselt minőség és technikai tudás messze a legjobb a piacon. 

A DJI | ARS drónfotós műhely - elméleti és egy gyakorlati - foglalkozáson keresztül vezet be a drónos képalkotás rejtelmeibe. A tudásszint nem számít – lehetsz kezdő, középhaladó esetleg haladó drónpilóta vagy fotós – az ismeretanyag egyedileg, az alapvető eszközök és technikák felhasználásával került összeállításra, mely készségszinttől független mindenki számára tartogat újdonságokat!

A képzés díja 39.900,-Ft VIP ár: 34.900,-Ft
Képzési időpontok: július 13. (9-15 óráig).
Csoportlétszám: 10-12 fő

 

Az előadókról:

Gábor Zoltán hivatásos fotós, több mint 10 éve foglalkozik fotózással. Az elmúlt 6-7 évben az Egyesült Királyságban, Máltán illetve Budapesten dolgozott profi fotósként és retusőrként, korábban pedig cikkíróként különböző magyar online és offline fotós magazinoknál. A fotózással eltöltött évek alatt leginkább a tájképek, városképek készítésére specializálódott melyeket DSLR kamerával illetve az elmúlt 1.5 évben már egy DJI Mavic 2 Pro drónnal is készít. Képei számos magazinban, reklámokon láthatók világszerte, dolgozott többek között a Burberry, John Lewis divatcégeknek, a Volvo Galériának illetve számtalan utazási ügynökségnek, szállodának.


20190913114513

Süli Andor képzett drónpilóta és tréner, akivel elsősorban nyilvános rendezvények alkalmával találkozhattál. Andor közel egy évtizedes múltra tekint vissza a drónok tekintetében, így biztos kézzel irányítja a DJI összes modelljét – a legkisebb TELLO-tól a legnagyobb Enterprise, vagy agrár gépekig.

 

 

 

Miről szól a DJI ARS Drónfotós workshop, milyen ismereteket sajátíthatsz el a műhelyek alkalmával?

    Andortól részletesen megtanulhatod hogyan használhatod biztonságosan és hatékonyan a legújabb DJI drón technológiákat. Milyen jogszabályi feltételei vannak a repülésnek, illetve milyen további írott és íratlan szabályokat kell betartanod.

    Zoltán saját képein, egyedi látásmódján keresztül mutatja be, hogyan használhatod előnyödre a szögeket, a magasságokat és a fényt, s ezáltal hogyan készíthetsz jobb képeket.

    Ismerteti milyen lehetőségeid vannak arra, hogy tudatosan felkészülj egy fotózásra, hogyan tudod a legtöbbet kihozni egy helyszínből, amit szeretnél megörökíteni.

    Valamint bemutatja milyen képrögzítési lehetőségeid vannak, hogyan tudod a különféle technikákat – automatikus expozíció sorozat, hosszú záridős felvétel, manuális beállítások – a különböző felvételi lehetőségekhez igazodva, kreatívan használni.


A workshop minden résztvevője exkluzív, 10%-os kedvezményben részesül a megjelölt drón csomagokra*

A DJI | ARS Budapest, a DJI hivatalos és egyetlen magyarországi márkakereskedéseként minden hallgató számára ingyenes hozzáférést biztosít a workshopok alkalmával a rendelkezésre álló legújabb és legfejlettebb DJI drón és képalkotó technológiákhoz. Ez azt jelenti, hogy nem kell saját drónnal érkezned a tanfolyamra, hiszen akár még vásárlás előtt testközelből ismerheted meg a DJI legkülönbözőbb modelljeit és első kézből szerezhetsz élményeket tulajdonságaikkal és irányításukkal kapcsolatban.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Hol és mikor lesz a következő workshop?
A drónfotós műhelyek csoportos keretek között, 10-12 fő részvételével kerülnek megrendezésre. A kidolgozott programcsomag 3 óra elméleti és 2 óra gyakorlati elfoglaltságot jelent a résztvevők számára. A lehetséges időpontokról minden résztvevővel egyesével egyeztetünk a megadott elérhetőségein. Az események helyszínéül az M130 Sportközpont szolgál, melynek címe: 1141 Budapest, Mogyoródi út 130.

Ha van, hozzam magammal a drónomat?
Zoltán és Andor egy lépést sem tesznek drónjaik nélkül, hiszen soha nem lehet tudni, mikor találkozol azzal a bizonyos soha vissza nem térő pillanattal. A workshopra azonban nem kell saját drónodat magaddal hoznod, hiszen mi biztosítjuk a nap folyamán a képalkotáshoz szükséges összes eszközt.

Milyen drón márkák és modellek kerülnek a nap folyamán bemutatásra?
A nap elméleti és gyakorlati részében exkluzívan a DJI termékein keresztül kerülnek a fotós technikák és beállítások bemutatásra - különös figyelmet szentelve a Mavic és Phantom sorozatoknak.

Megtanítjátok hogyan kell drónnal repülni?
A műhelynek nem célja az alapvető repülési funkciók ismertetése. Természetesen szó esik majd a repülésről, hiszen légi felvételek nem készülhetnek nélküle, de részleteiben nem tárgyaljuk a különböző repülési módokat. Amennyiben ilyen irányú igényeid lennének, úgy javasoljuk kövess minket Facebook-on, ahol egész biztosan értesülni fogsz az elkövetkező DJI New Pilot Experience rendezvényekről, melyek kifejezetten az újdonsült pilóták számára nyújtanak, elsősorban a repüléssel kapcsolatos ismereteket.

Lesz Zoltánnak és Andornak ideje csak velem foglalkozni?
Mindannyian arra törekszünk, hogy elégedetten távozz a drónfotós műhelyről. Éppen ezért természetesen lesz idő közvetlen Zoltánnal és Andorral is egyeztetni a nap folyamán elhangzottakkal kapcsolatban. Örülünk, hogy figyelsz és vannak kérdéseid. Tedd fel őket nyugodtan a csoportos foglalkozásokon, hátha a többieket is érdekli a téma és ők is tanulhatnak a válasz(ok)ból.

A fotózás mellett tanulunk a drónos videózásról is?
A drónfotós workshop alkalmával kizárólag a drónokkal készített fényképekre helyezzük a hangsúlyt. Amennyiben a fotózás mellett a filmfelvétel is érdekel, kérjük, nézd meg a DJI magyar disztribútorának, a Duplitec Kft-nek oldalát, ahol most indul drónoperatőri képzés

Mi történik akkor, ha nem tudok eljönni a megbeszélt időpontban?
Természetesen bármikor előfordulhat, hogy egy váratlan esemény miatt nem tudsz részt venni a műhelygyakorlaton. Kérjük, ezt jelezd amennyire csak lehet időben felénk, hátha valaki más aznap el tudja foglalni helyedet, veled pedig még aznap egyeztetünk a következő – várható – időpontot illetőleg.

Mit hozzak magammal?
Érdeklődést, figyelmet, tudásszomjat. E mellett még toll vagy ceruza esetleg egy számítógép vagy tablet is jól jöhet – amin neked egyszerűbb jegyzetelni. A teremben kényelmes székek és asztalok mögött ülve fogod elsajátítani a Zoltán és Andor által átadottakat. A műhely gyakorlati részei az M130 Sportközpont melletti szabad területen kerülnek megrendezésre, kérjük ehhez viselj kényelmes, időjárásnak megfelelő ruházatot.

A részvételi díjat ki tudom a helyszínen is egyenlíteni?
A workshopon való részvétel előzetes regisztrációt igényel, melynek feltétele a részvételi díj megfizetése. A szolgáltatást a DJI | ARS Budapest webshopján keresztül tudod megvásárolni és online, átutalással vagy az üzletben személyesen kifizetni.

Emeld velünk új szintre tudásod, és keltsd életre ötleteidet! Legyél te is részese a DJI | ARS drónfotós workshopoknak!


Jelentkezz most!Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Telefonszám:*
Melyik időpontra jelentkezel?:*
Drónom fajtája (már ha van):*
Számlázási név és cím:*
Megjegyzés:*
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.:*   Igen

//

 

 

Kedves érdeklődőnk!

Itt kérhetsz bővebb információt, tematikát a 6 hetes fotótanfolyamunkról.

Az alábbi adatlap kitöltése után a megadott e-mailcímre azonnal elküldjük számodra a kért információkat.

 

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Telefonszám:*
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat:*
Megjegyzés:

 

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-63547/2013

 

A galériákban látható képeket tanítványaink készítették :)

Az első kezdő hatos modul

1. Óra

Ez az óra segít megismerni a saját fotós felszerelésedet. A gyakorlat végére képes leszel akár teljes manuális beállításban is használni a fényképezőgépedet, természetesen úgy, hogy jó képeket készítesz. Beszélünk az objektívekről, rekesz-zársebesség fogalmáról, üzemmódokról, fénymérésről és módjairól, fehéregyensúlyról, speciális felszerelésekről, reciprokszabályról. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: másnap délelőtt a Nemzeti Színháznál lesz. Elméleti és gyakorlati oktató: Körber László Időtartam: 3 óra.

2. Óra

Az egyik legfontosabb óránk a "Mitől kép a kép?". Ezen az órán a kompozíciós szabályok, szerkesztés, színek, dinamika lesz a témánk. Ezután minden képedben alkalmazni fogod az itt tanultakat. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: másnap délelőtt
Szentendrén.
Elméleti és gyakorlati oktató: Bodnár Isván
Időtartam: 3 óra.

3. óra

Ezen az órán kezdünk bele a műtermi technika világába. Témánk a helyes expozíció (fénymérés) hiperfokális távolság, mélységélesség, műtermi vakuk és fényformálók, a tárgyfotózás alapjai. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: másnap délelőtt
műtermi tárgyfotózás az iskola digitális fotóműtermében. Csillogó tárgyak, egyéni kompozíció, fénymérő és a műtermi eszközök használata, fényfestés. Elméleti és gyakorlati oktató: Kadosa Zoltán - Jamrik Vilmos Időtartam: 3 óra.

4. óra

A fotósok a digitális technikával megnyerték maguknak a digitális utómunkát is. Ezen az órán a PHOTOSHOPPAL foglalkozunk. A RAW formátum ismertetése, előnyei, RAW konvertálás photoshoppal, képek átméretezése és a DPI, egyszerű vízszintezés, rajzvászon megnövelése, egyszerű keretek készítése. Utólagos whitebalance beállítás nem RAW képek esetében. Alapretus, zavaró foltok homogenizálása, szaturálás, színek kiemelése, kis színtan, egyszerű vízjel készítése, élesítés. A második délutáni PHOTOSHOP órán már a publikáció lesz a téma és a kiállításra való felkészülés. Szerkesztés, vágás, bemutatás, képfeldolgozás, sajtó, kiállítás, értékesítés. Oktató: Körber László Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: Otthoni feladat

5. óra

Állatok fényképezése, portré, akció, részlet, évszakok, mozgás. Élőlények és viselkedések. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: másnap délelőtt
a Budakeszi Vadasparkban. Időtartam: 3 óra.  Elméleti  és gyakorlati oktató:  Láng István

6. óra

A fotósoknál egyik igazi "mumus" a rendszervakuk helyes használata. A gyakorlat után már neked ezzel sem lesz gondod. Az óra témája TLL -ITTL fénymérési mód, HSS, beállítási módok. Kulcsszám, villanási idő, derítő vaku és derítő lap. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: másnap délelőtt
portré riport, esemény fotózás, rendszervaku használat.Időtartam: 3 óra. Elméleti és gyakorlati oktató: Kadosa Zoltán

 

 

 

A második haladó hatos modul

7. óra

Mindenki szívesen fotózza  nyaralás alkalmával a tájakat városokat, ezért megtanítjuk, hogyan lehetsz ebben is nagyon jó. Külső felvételek, részletek, éjszakai városképek, TS optikák, évszakok, napszakok, „B” idő, többszörös expozíció. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: Fotózás a belvárosban
Időtartam: 3 óra. Elméleti és gyakorlati oktató: Körber László

8. óra

Ezen az órán újra a műteremé lesz a főszerep, a portréfotózás lesz a témánk. Megtanulod a fénymérést a modellfotózás esetében is. A háttér kiválasztása, kellékek, nézőpont, alap világítások, vakutechnikák, képkivágás. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: 
a
műteremben modellfotózás. Időtartam: 3 óra.
Elméleti és gyakorlati oktató: Kadosa Zoltán

9. óra

A természetfotós témát a makró fotózással zárjuk. A természetfotós makróképek mindig nagy sikert garantálnak. Egy olyan érdekes világ, amire senki sem számít elsőre. Foglalkozunk a mélységélességel, használunk közgyűrűt, fordítógyűrűt, makró előtétlencsét. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: 
makrófotózás a Füvészkertben Időtartam: 3 óra. Elméleti és gyakorlati oktató: Láng István

10. óra

Ezen az órán egy nagyon izgalmas új témát tanítunk. A sportfotózás egy nagyon összetett, de sikerekben  gazdag téma. Az óra témája a sportfotózás sajátosságai, képkivágás, mozgás dinamika, szükséges felszerelés, kiegészítők. A 8 szuper technika, amivel te leszel a legjobb. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: Fotózás
a KINCSEMPARKBAN. Időtartam: 3 óra.Elméleti és gyakorlati oktató: Bodnár István

11. óra

Ezen az órán kezdünk foglalkozni a természetfotózással. Tájkép kompozíció, nézőpont megválasztása és hatása, felszerelés, kiegészítők. Időjárás évszak, napszak, színhőmérséklet, a gyújtótávolság szerepe. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: Tájfotózás Időtartam: 3 óra.
Elméleti és gyakorlati oktató: Láng István


12. óra

Ismét egy teljesen új témát tanítunk. A panorámafotózás lehetőségei és alkalmazási területei. Panorámafotózás módszerei és eszközei. A gyakorlat után hatalmas felbontású, gyönyörű panoráma képeket készítesz majd. IIdőtartam: 3 óra.
Gyakorlat: Panorámafotózás a belvárosban Időtartam: 3 óra
. Elméleti és gyakorlati oktató: Bodnár István

 

 

Vizsga-Kiállítás


 

 Jelentkezz most!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím újra:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Számlázási név és cím:*
Fényképezőgépem:*
Megjegyzés:

//

 

 

Ha most nincs időd egy három hónapos fotós tanfolyamra, várunk szeretettel az egynapos: Kezdő fotótanfolyam - Fényképezőgép használati képzés -re.

 


Tájékoztatás: ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 15 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A szerződéstől való elállás esetén kérünk egy lemondó nyilatkozatot, egy rövid e-mailben. Köszönjük!


 

Ez a fotós képzésünk is elvégezhető ONLINE

Legnépszerübb, eddig csak hétvégi formában elérhető 6 hetes tanfolyamunkat terjesztettük ki, hétköznap esti képzési időpontra is. Azoknak ajánljuk akik csak este érnek rá hétköznap. Az elméleti oktatást szerda este, a gyakorlatot szombat vagy vasárnap napközben tartjuk. Természetesen a hétvégi fotótanfolyamunk is megmarad a régi szokott formájában, itt egynapon, -szombaton vagy vasárnap - tartjuk az elméleti és gyakorlati oktatást.

Újdonság, hogy az elméleti anyagot akár otthon is megnézheted majd videón, de a gyakorlaton tudjuk csak véglegesíteni, elmélyíteni a tudást és a felmerülő kérdéseket megválaszolni.

A tanfolyam első hat hete alatt megismerkedsz majd a fényképezőgéped működésével felépítésével, a kompozíciós szabályokkal, képszerkesztéssel. Ma már elengedhetetlen, hogy a képi utómunkát is ismerd és tudd alkalmazni, ezért ezzel is hangsúlyosan foglalkozunk. De érteni fogsz a rendezvények, családi események megörökítéséhez is, miután elsajátítottad a rendszervakuk használatát. Sokan keresnek meg azzal, hogy saját terméket szeretne lefotózni és webshopon keresztül értékesíteni, így hát a tárgyfotó is bekerült a tananyagba. De nem feledkeztünk el arról sem, hogy sokat utazó tanítványaink varázslatos képeken szeretnék megörökíteni azt a világot amit látnak 😀 Egyszóval megtanulod, ami a magabiztos gépkezeléshez elengedhetetlenül szükséges és ha kedvet kaptál, akkor jöhet a második hatos modul, ahol a sport, a természet, a makro, műtermi portré és más egyéb varázslatos világ vár még rád.

Az elméleti órák három, három és fél órásak, a gyakorlatok három, négy órát vesznek igénybe.

A 6 hetes fotótanfolyam kezdési időpontja: 2020. junius 3. (szerda)  18:00-21:00  Még lehet jelentkezni!

A képzés ára: 60.000.-Ft

Az itt szerzett kompetenciákat be tudjuk számítani a Fotográfus és fotótermék-kereskedő OKJ azonosító: 54 810 01 képzésbe!

 

Nézd meg mi a véleménye a képzésről a tnítványainknak.

 

Két modult terveztünk, így ha az első hat alkalom után kedvet kaptál, várunk a haladó fotótanfolyam II. képzésünkre is.

tematika-gomb

 


Fotó Art Fotósiskola Munka-Jegyzetfüzet

Mitől lesz ez a hat hetes fotós tanfolyam ilyen hatékony?

- A fényképezőgép működésének elsajátítása után a fényképezés számos ágával megismertetünk: természetfotózás-állat-táj-makrófotózás, modell, tárgy, épület, éjszakai város, panoráma, sportfotózás és természetesen a képek utómunkájával is

-Több évtizedes oktatói tapasztalatokra építve, elkészítettünk, egy több mint 120 oldalas Munka-Jegyzetfüzetet, hogy hatékonyabb legyen a tanulás

- Gyakorlatorientált képzés

- A gyakorlatokon az oktató mellett, mentor is segíti tanulóinkat

- Minden elméleti óra után képelemzést tartunk

- A tanfolyam ideje alatt díjmentesen, biztosítjuk a gyakorlatokhoz szükséges eszközöket pl: fotóállvány, makróközgyűrű, rendszervaku...

- A műtermi gyakorlatokon 12 professzionális vaku, számtalan fényformáló és "sok-sok" rádióvezérlő áll rendelkezésre

- A tanfolyam végén fotókiállítást rendezünk tanulóinknak, melyen ünnepélyes keretek között - családtagok, barátok, ismerősök jelenlétében - átadjuk Tanúsítványaikat

-Számtalan lehetőséget kínálunk a további fejlődéshez azoknak, akik nem érik be "ennyivel"- akár a kékfedeles OKJ bizonyítvány megszerzéséig

 

 

5-jotanacs

 

 

A fenti galériában szereplő képeket tanulóink készítették, a fotótanfolyam ideje alatt.

 


 

ajandek gomb

 Jelentkezz most!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Telefonszám:*
Számlázási név és cím:*
Fényképezőgépem:*
Melyik képzésre jelentkezel:*
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat:*   Igen
Megjegyzés:

//

Tájékoztatás: ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 15 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A szerződéstől való elállás esetén kérünk egy lemondó nyilatkozatot, egy rövid e-mailben. Köszönjük! 

 

Weboldlunk cookie-kat (sütiket) használ, a felhasználói élmény növelése érdekében. A sütikről és a teljes adatvédelmi nyilatkozatunkról itt olvashat bővebben: Az Ön személyes adatainak védelme.

Honlapunk tovább böngészésével elfogadja ezek használatát.