Photoshop vizsga

Köszöntelek a Photoshop Fotósoknak program záró szakaszában.

Itt találod a vizsgafeladatlapot.

TE mit látsz a képben?

Egy teljes új kezdeményezéssel szeretnénk meglepni. Az alap tanfolyamainkon mindenki megtanul helyesen exponálni, alkalmaz valamilyen kompozíciós szabályt. Ez valóban jó dolog és nagy örömöt szerez minden kezdő fotósnak, de szeretnénk tovább lépni.

Olyan képnézegetős, közös beszélgetős délutánt tervezünk ahol a képek beszélnek, vagy nem beszélnek hozzád. Közösen vitatjuk meg, hogy egy kép milyen hatással van az emberre, ha egyáltalán hat valamilyen formában. Megkeressük azokat a tényezőket, képi összetevőket amitől a képeid igazán képpé válnak.

Szeretnénk ha képeiddel minél inkább kitűnnél a tömegből.

Az első ilyen alkalom április 17-én szombaton lesz, du 14 órától a Fotó Art Fotósiskola előadótermében.
A részvételi díj 6.000,-Ft/fő DE az első ilyen alkalomra mindenki a vendégünk!

A kurzust élőben 20 fő követheti, de természetesen ha igény van rá megosztjuk élőben is.


ITT JELENTKEZHETSZ!
 

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Számlázási név és cím:*
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat:* Igen
Megjegyzés:

 

Műkorcsolya, Jégtánc és Szinkronkorcsolya Verseny

Március 5-én, 6-án és 7-én korcsolya versenyhez kaptunk fotózási engedélyt :)
Nem kis dolog ez most, hogy minden zárt kapus. Nem tudom mikor lesz újra lehetőség rendesen sportot fotózni.

A részvételnek azért vannak feltételei. Nekem filmfelvételt kell készítenem a rendezvényről.

Minden fotós tanítványunknak aki részt vesz a versenyen egy komplex fotóválogatást kell küldenie a szervezőknek. 

Az alábbiak szerint:

A fotózás másnapján küldeni kell 10db képválogatást a legjobb képekből.
Az időintervallumban futó minden versenyszám, minden versenyzőjéről kell készíteni képeket a versenyszám alatt és az eredményhirdetésen.

A teljes versenyről leválogatott képanyagot (minimum 80-100 db) március 16-ig kell elküldeni a szervező részére. Mivel a versenyhelyszín fényszegény ezért nem baj ha zajos a kép!

A képek méretei: minimum 10x15cm legyen, 300dpi felbontás, JPG kiterjesztés!

Mindel átküldött kép fájl nevébe írd bele a neved!

A képeket wetransferen kell küldeni Tóth Mártának a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Természetesen az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet is írd be a küldésnél :) Szeretném látni mindenki munkáját!

Mivel ez egy edzőpálya nincs sok fény, muszáj lesz magas iso-n dolgozni. Optikákban előny a 2,8-as optika, de én fotóztam bent 5,6-on is. 200-as gyújtótávolságnál nem nagyon kell nagyobb. Vakut csak az eredményhirdetésen lehet használni!

A csapatokat 6 idősávba kell beosztanom.

5-én, pénteken 8:45-14:00-ig. (6-8 fő)
5-én, pénteken 14:00-20:00-ig. (6-8 fő)

6-án, szombaton: 9:00-14-ig. (6-8 fő)
6-án, szombaton: 14:00-21-ig. (6-8 fő)


7-én, vasárnap: 9:00-14-ig. (6-8 fő)
7-én, vasárnap: 14:00-18-ig. (6-8 fő)


IDŐTERV


Itt tudsz a fotózásra jelentkezni!

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Telefonszám:*
Melyik időintervallumot választod?:*
Megjegyzés:

 

Drónfotós workshop

 

ÚJDONSÁG!!!

Sokan rágtátok már a fülünket azért, hogy legyen drónfotós, esetleg drónfilmes workshop. Úgy érzem sikerült a legjobb partnert megtalálnunk! 😀
A www.djiars.hu által képviselt minőség és technikai tudás messze a legjobb a piacon. 

A DJI | ARS drónfotós műhely - elméleti és egy gyakorlati - foglalkozáson keresztül vezet be a drónos képalkotás rejtelmeibe. A tudásszint nem számít – lehetsz kezdő, középhaladó esetleg haladó drónpilóta vagy fotós – az ismeretanyag egyedileg, az alapvető eszközök és technikák felhasználásával került összeállításra, mely készségszinttől független mindenki számára tartogat újdonságokat!

A képzés díja 39.900,-Ft VIP ár: 34.900,-Ft
Képzési időpontok: November 24. (9-15 óráig). ELMARAD!
Hamarosan új időponttal jelentkezünk :)

Csoportlétszám: 10-12 fő

 

Az előadókról:

Gábor Zoltán hivatásos fotós, több mint 10 éve foglalkozik fotózással. Az elmúlt 6-7 évben az Egyesült Királyságban, Máltán illetve Budapesten dolgozott profi fotósként és retusőrként, korábban pedig cikkíróként különböző magyar online és offline fotós magazinoknál. A fotózással eltöltött évek alatt leginkább a tájképek, városképek készítésére specializálódott melyeket DSLR kamerával illetve az elmúlt 1.5 évben már egy DJI Mavic 2 Pro drónnal is készít. Képei számos magazinban, reklámokon láthatók világszerte, dolgozott többek között a Burberry, John Lewis divatcégeknek, a Volvo Galériának illetve számtalan utazási ügynökségnek, szállodának.


20190913114513

Süli Andor képzett drónpilóta és tréner, akivel elsősorban nyilvános rendezvények alkalmával találkozhattál. Andor közel egy évtizedes múltra tekint vissza a drónok tekintetében, így biztos kézzel irányítja a DJI összes modelljét – a legkisebb TELLO-tól a legnagyobb Enterprise, vagy agrár gépekig.

 

 

 

Miről szól a DJI ARS Drónfotós workshop, milyen ismereteket sajátíthatsz el a műhelyek alkalmával?

    Andortól részletesen megtanulhatod hogyan használhatod biztonságosan és hatékonyan a legújabb DJI drón technológiákat. Milyen jogszabályi feltételei vannak a repülésnek, illetve milyen további írott és íratlan szabályokat kell betartanod.

    Zoltán saját képein, egyedi látásmódján keresztül mutatja be, hogyan használhatod előnyödre a szögeket, a magasságokat és a fényt, s ezáltal hogyan készíthetsz jobb képeket.

    Ismerteti milyen lehetőségeid vannak arra, hogy tudatosan felkészülj egy fotózásra, hogyan tudod a legtöbbet kihozni egy helyszínből, amit szeretnél megörökíteni.

    Valamint bemutatja milyen képrögzítési lehetőségeid vannak, hogyan tudod a különféle technikákat – automatikus expozíció sorozat, hosszú záridős felvétel, manuális beállítások – a különböző felvételi lehetőségekhez igazodva, kreatívan használni.


A workshop minden résztvevője exkluzív, 10%-os kedvezményben részesül a megjelölt drón csomagokra*

A DJI | ARS Budapest, a DJI hivatalos és egyetlen magyarországi márkakereskedéseként minden hallgató számára ingyenes hozzáférést biztosít a workshopok alkalmával a rendelkezésre álló legújabb és legfejlettebb DJI drón és képalkotó technológiákhoz. Ez azt jelenti, hogy nem kell saját drónnal érkezned a tanfolyamra, hiszen akár még vásárlás előtt testközelből ismerheted meg a DJI legkülönbözőbb modelljeit és első kézből szerezhetsz élményeket tulajdonságaikkal és irányításukkal kapcsolatban.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Hol és mikor lesz a következő workshop?
A drónfotós műhelyek csoportos keretek között, 10-12 fő részvételével kerülnek megrendezésre. A kidolgozott programcsomag 3 óra elméleti és 2 óra gyakorlati elfoglaltságot jelent a résztvevők számára. A lehetséges időpontokról minden résztvevővel egyesével egyeztetünk a megadott elérhetőségein. Az események helyszínéül az M130 Sportközpont szolgál, melynek címe: 1141 Budapest, Mogyoródi út 130.

Ha van, hozzam magammal a drónomat?
Zoltán és Andor egy lépést sem tesznek drónjaik nélkül, hiszen soha nem lehet tudni, mikor találkozol azzal a bizonyos soha vissza nem térő pillanattal. A workshopra azonban nem kell saját drónodat magaddal hoznod, hiszen mi biztosítjuk a nap folyamán a képalkotáshoz szükséges összes eszközt.

Milyen drón márkák és modellek kerülnek a nap folyamán bemutatásra?
A nap elméleti és gyakorlati részében exkluzívan a DJI termékein keresztül kerülnek a fotós technikák és beállítások bemutatásra - különös figyelmet szentelve a Mavic és Phantom sorozatoknak.

Megtanítjátok hogyan kell drónnal repülni?
A műhelynek nem célja az alapvető repülési funkciók ismertetése. Természetesen szó esik majd a repülésről, hiszen légi felvételek nem készülhetnek nélküle, de részleteiben nem tárgyaljuk a különböző repülési módokat. Amennyiben ilyen irányú igényeid lennének, úgy javasoljuk kövess minket Facebook-on, ahol egész biztosan értesülni fogsz az elkövetkező DJI New Pilot Experience rendezvényekről, melyek kifejezetten az újdonsült pilóták számára nyújtanak, elsősorban a repüléssel kapcsolatos ismereteket.

Lesz Zoltánnak és Andornak ideje csak velem foglalkozni?
Mindannyian arra törekszünk, hogy elégedetten távozz a drónfotós műhelyről. Éppen ezért természetesen lesz idő közvetlen Zoltánnal és Andorral is egyeztetni a nap folyamán elhangzottakkal kapcsolatban. Örülünk, hogy figyelsz és vannak kérdéseid. Tedd fel őket nyugodtan a csoportos foglalkozásokon, hátha a többieket is érdekli a téma és ők is tanulhatnak a válasz(ok)ból.

A fotózás mellett tanulunk a drónos videózásról is?
A drónfotós workshop alkalmával kizárólag a drónokkal készített fényképekre helyezzük a hangsúlyt. Amennyiben a fotózás mellett a filmfelvétel is érdekel, kérjük, nézd meg a DJI magyar disztribútorának, a Duplitec Kft-nek oldalát, ahol most indul drónoperatőri képzés

Mi történik akkor, ha nem tudok eljönni a megbeszélt időpontban?
Természetesen bármikor előfordulhat, hogy egy váratlan esemény miatt nem tudsz részt venni a műhelygyakorlaton. Kérjük, ezt jelezd amennyire csak lehet időben felénk, hátha valaki más aznap el tudja foglalni helyedet, veled pedig még aznap egyeztetünk a következő – várható – időpontot illetőleg.

Mit hozzak magammal?
Érdeklődést, figyelmet, tudásszomjat. E mellett még toll vagy ceruza esetleg egy számítógép vagy tablet is jól jöhet – amin neked egyszerűbb jegyzetelni. A teremben kényelmes székek és asztalok mögött ülve fogod elsajátítani a Zoltán és Andor által átadottakat. A műhely gyakorlati részei az M130 Sportközpont melletti szabad területen kerülnek megrendezésre, kérjük ehhez viselj kényelmes, időjárásnak megfelelő ruházatot.

A részvételi díjat ki tudom a helyszínen is egyenlíteni?
A workshopon való részvétel előzetes regisztrációt igényel, melynek feltétele a részvételi díj megfizetése. A szolgáltatást a DJI | ARS Budapest webshopján keresztül tudod megvásárolni és online, átutalással vagy az üzletben személyesen kifizetni.

Emeld velünk új szintre tudásod, és keltsd életre ötleteidet! Legyél te is részese a DJI | ARS drónfotós workshopoknak!


Jelentkezz most!Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Telefonszám:*
Melyik időpontra jelentkezel?:*
Drónom fajtája (már ha van):*
Számlázási név és cím:*
Megjegyzés:*
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.:*   Igen

//

 

 

6 hetes fotótanfolyam bővebb információ

Kedves érdeklődőnk!

Itt kérhetsz bővebb információt, tematikát a 6 hetes fotótanfolyamunkról.

Az alábbi adatlap kitöltése után a megadott e-mailcímre azonnal elküldjük számodra a kért információkat.

 

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Telefonszám:*
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat:* Igen
Megjegyzés:
//

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-63547/2013

 

Weboldlunk cookie-kat (sütiket) használ, a felhasználói élmény növelése érdekében. A sütikről és a teljes adatvédelmi nyilatkozatunkról itt olvashat bővebben: Az Ön személyes adatainak védelme.

Honlapunk tovább böngészésével elfogadja ezek használatát.