Drónfotós workshop

 

ÚJDONSÁG!!!

Sokan rágtátok már a fülünket azért, hogy legyen drónfotós, esetleg drónfilmes workshop. Úgy érzem sikerült a legjobb partnert megtalálnunk! 😀
A www.djiars.hu által képviselt minőség és technikai tudás messze a legjobb a piacon. 

A DJI | ARS drónfotós műhely - elméleti és egy gyakorlati - foglalkozáson keresztül vezet be a drónos képalkotás rejtelmeibe. A tudásszint nem számít – lehetsz kezdő, középhaladó esetleg haladó drónpilóta vagy fotós – az ismeretanyag egyedileg, az alapvető eszközök és technikák felhasználásával került összeállításra, mely készségszinttől független mindenki számára tartogat újdonságokat!

A képzés díja 39.900,-Ft VIP ár: 34.900,-Ft
Képzési időpontok: július 13. (9-15 óráig).
Csoportlétszám: 10-12 fő

 

Az előadókról:

Gábor Zoltán hivatásos fotós, több mint 10 éve foglalkozik fotózással. Az elmúlt 6-7 évben az Egyesült Királyságban, Máltán illetve Budapesten dolgozott profi fotósként és retusőrként, korábban pedig cikkíróként különböző magyar online és offline fotós magazinoknál. A fotózással eltöltött évek alatt leginkább a tájképek, városképek készítésére specializálódott melyeket DSLR kamerával illetve az elmúlt 1.5 évben már egy DJI Mavic 2 Pro drónnal is készít. Képei számos magazinban, reklámokon láthatók világszerte, dolgozott többek között a Burberry, John Lewis divatcégeknek, a Volvo Galériának illetve számtalan utazási ügynökségnek, szállodának.


20190913114513

Süli Andor képzett drónpilóta és tréner, akivel elsősorban nyilvános rendezvények alkalmával találkozhattál. Andor közel egy évtizedes múltra tekint vissza a drónok tekintetében, így biztos kézzel irányítja a DJI összes modelljét – a legkisebb TELLO-tól a legnagyobb Enterprise, vagy agrár gépekig.

 

 

 

Miről szól a DJI ARS Drónfotós workshop, milyen ismereteket sajátíthatsz el a műhelyek alkalmával?

    Andortól részletesen megtanulhatod hogyan használhatod biztonságosan és hatékonyan a legújabb DJI drón technológiákat. Milyen jogszabályi feltételei vannak a repülésnek, illetve milyen további írott és íratlan szabályokat kell betartanod.

    Zoltán saját képein, egyedi látásmódján keresztül mutatja be, hogyan használhatod előnyödre a szögeket, a magasságokat és a fényt, s ezáltal hogyan készíthetsz jobb képeket.

    Ismerteti milyen lehetőségeid vannak arra, hogy tudatosan felkészülj egy fotózásra, hogyan tudod a legtöbbet kihozni egy helyszínből, amit szeretnél megörökíteni.

    Valamint bemutatja milyen képrögzítési lehetőségeid vannak, hogyan tudod a különféle technikákat – automatikus expozíció sorozat, hosszú záridős felvétel, manuális beállítások – a különböző felvételi lehetőségekhez igazodva, kreatívan használni.


A workshop minden résztvevője exkluzív, 10%-os kedvezményben részesül a megjelölt drón csomagokra*

A DJI | ARS Budapest, a DJI hivatalos és egyetlen magyarországi márkakereskedéseként minden hallgató számára ingyenes hozzáférést biztosít a workshopok alkalmával a rendelkezésre álló legújabb és legfejlettebb DJI drón és képalkotó technológiákhoz. Ez azt jelenti, hogy nem kell saját drónnal érkezned a tanfolyamra, hiszen akár még vásárlás előtt testközelből ismerheted meg a DJI legkülönbözőbb modelljeit és első kézből szerezhetsz élményeket tulajdonságaikkal és irányításukkal kapcsolatban.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Hol és mikor lesz a következő workshop?
A drónfotós műhelyek csoportos keretek között, 10-12 fő részvételével kerülnek megrendezésre. A kidolgozott programcsomag 3 óra elméleti és 2 óra gyakorlati elfoglaltságot jelent a résztvevők számára. A lehetséges időpontokról minden résztvevővel egyesével egyeztetünk a megadott elérhetőségein. Az események helyszínéül az M130 Sportközpont szolgál, melynek címe: 1141 Budapest, Mogyoródi út 130.

Ha van, hozzam magammal a drónomat?
Zoltán és Andor egy lépést sem tesznek drónjaik nélkül, hiszen soha nem lehet tudni, mikor találkozol azzal a bizonyos soha vissza nem térő pillanattal. A workshopra azonban nem kell saját drónodat magaddal hoznod, hiszen mi biztosítjuk a nap folyamán a képalkotáshoz szükséges összes eszközt.

Milyen drón márkák és modellek kerülnek a nap folyamán bemutatásra?
A nap elméleti és gyakorlati részében exkluzívan a DJI termékein keresztül kerülnek a fotós technikák és beállítások bemutatásra - különös figyelmet szentelve a Mavic és Phantom sorozatoknak.

Megtanítjátok hogyan kell drónnal repülni?
A műhelynek nem célja az alapvető repülési funkciók ismertetése. Természetesen szó esik majd a repülésről, hiszen légi felvételek nem készülhetnek nélküle, de részleteiben nem tárgyaljuk a különböző repülési módokat. Amennyiben ilyen irányú igényeid lennének, úgy javasoljuk kövess minket Facebook-on, ahol egész biztosan értesülni fogsz az elkövetkező DJI New Pilot Experience rendezvényekről, melyek kifejezetten az újdonsült pilóták számára nyújtanak, elsősorban a repüléssel kapcsolatos ismereteket.

Lesz Zoltánnak és Andornak ideje csak velem foglalkozni?
Mindannyian arra törekszünk, hogy elégedetten távozz a drónfotós műhelyről. Éppen ezért természetesen lesz idő közvetlen Zoltánnal és Andorral is egyeztetni a nap folyamán elhangzottakkal kapcsolatban. Örülünk, hogy figyelsz és vannak kérdéseid. Tedd fel őket nyugodtan a csoportos foglalkozásokon, hátha a többieket is érdekli a téma és ők is tanulhatnak a válasz(ok)ból.

A fotózás mellett tanulunk a drónos videózásról is?
A drónfotós workshop alkalmával kizárólag a drónokkal készített fényképekre helyezzük a hangsúlyt. Amennyiben a fotózás mellett a filmfelvétel is érdekel, kérjük, nézd meg a DJI magyar disztribútorának, a Duplitec Kft-nek oldalát, ahol most indul drónoperatőri képzés

Mi történik akkor, ha nem tudok eljönni a megbeszélt időpontban?
Természetesen bármikor előfordulhat, hogy egy váratlan esemény miatt nem tudsz részt venni a műhelygyakorlaton. Kérjük, ezt jelezd amennyire csak lehet időben felénk, hátha valaki más aznap el tudja foglalni helyedet, veled pedig még aznap egyeztetünk a következő – várható – időpontot illetőleg.

Mit hozzak magammal?
Érdeklődést, figyelmet, tudásszomjat. E mellett még toll vagy ceruza esetleg egy számítógép vagy tablet is jól jöhet – amin neked egyszerűbb jegyzetelni. A teremben kényelmes székek és asztalok mögött ülve fogod elsajátítani a Zoltán és Andor által átadottakat. A műhely gyakorlati részei az M130 Sportközpont melletti szabad területen kerülnek megrendezésre, kérjük ehhez viselj kényelmes, időjárásnak megfelelő ruházatot.

A részvételi díjat ki tudom a helyszínen is egyenlíteni?
A workshopon való részvétel előzetes regisztrációt igényel, melynek feltétele a részvételi díj megfizetése. A szolgáltatást a DJI | ARS Budapest webshopján keresztül tudod megvásárolni és online, átutalással vagy az üzletben személyesen kifizetni.

Emeld velünk új szintre tudásod, és keltsd életre ötleteidet! Legyél te is részese a DJI | ARS drónfotós workshopoknak!


Jelentkezz most!Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Telefonszám:*
Melyik időpontra jelentkezel?:*
Drónom fajtája (már ha van):*
Számlázási név és cím:*
Megjegyzés:*
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.:*   Igen
//

 

6 hetes fotótanfolyam bővebb információ

Kedves érdeklődőnk!

Itt kérhetsz bővebb információt, tematikát a 6 hetes fotótanfolyamunkról.

Az alábbi adatlap kitöltése után a megadott e-mailcímre azonnal elküldjük számodra a kért információkat.

 

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Telefonszám:*
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat:*
Megjegyzés:

 

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-63547/2013

 

6 hetes fotótanfolyam tematika

A galériákban látható képeket tanítványaink készítették :)

Az első kezdő hatos modul

1. Óra

Ez az óra segít megismerni a saját fotós felszerelésedet. A gyakorlat végére képes leszel akár teljes manuális beállításban is használni a fényképezőgépedet, természetesen úgy, hogy jó képeket készítesz. Beszélünk az objektívekről, rekesz-zársebesség fogalmáról, üzemmódokról, fénymérésről és módjairól, fehéregyensúlyról, speciális felszerelésekről, reciprokszabályról. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: másnap délelőtt a Nemzeti Színháznál lesz. Elméleti és gyakorlati oktató: Körber László Időtartam: 3 óra.

2. Óra

Az egyik legfontosabb óránk a "Mitől kép a kép?". Ezen az órán a kompozíciós szabályok, szerkesztés, színek, dinamika lesz a témánk. Ezután minden képedben alkalmazni fogod az itt tanultakat. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: másnap délelőtt
Szentendrén.
Elméleti és gyakorlati oktató: Bodnár Isván
Időtartam: 3 óra.

3. óra

Ezen az órán kezdünk bele a műtermi technika világába. Témánk a helyes expozíció (fénymérés) hiperfokális távolság, mélységélesség, műtermi vakuk és fényformálók, a tárgyfotózás alapjai. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: másnap délelőtt
műtermi tárgyfotózás az iskola digitális fotóműtermében. Csillogó tárgyak, egyéni kompozíció, fénymérő és a műtermi eszközök használata, fényfestés. Elméleti és gyakorlati oktató: Kadosa Zoltán - Jamrik Vilmos Időtartam: 3 óra.

4. óra

A fotósok a digitális technikával megnyerték maguknak a digitális utómunkát is. Ezen az órán a PHOTOSHOPPAL foglalkozunk. A RAW formátum ismertetése, előnyei, RAW konvertálás photoshoppal, képek átméretezése és a DPI, egyszerű vízszintezés, rajzvászon megnövelése, egyszerű keretek készítése. Utólagos whitebalance beállítás nem RAW képek esetében. Alapretus, zavaró foltok homogenizálása, szaturálás, színek kiemelése, kis színtan, egyszerű vízjel készítése, élesítés. A második délutáni PHOTOSHOP órán már a publikáció lesz a téma és a kiállításra való felkészülés. Szerkesztés, vágás, bemutatás, képfeldolgozás, sajtó, kiállítás, értékesítés. Oktató: Körber László Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: Otthoni feladat

5. óra

Állatok fényképezése, portré, akció, részlet, évszakok, mozgás. Élőlények és viselkedések. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: másnap délelőtt
a Budakeszi Vadasparkban. Időtartam: 3 óra.  Elméleti  és gyakorlati oktató:  Láng István

6. óra

A fotósoknál egyik igazi "mumus" a rendszervakuk helyes használata. A gyakorlat után már neked ezzel sem lesz gondod. Az óra témája TLL -ITTL fénymérési mód, HSS, beállítási módok. Kulcsszám, villanási idő, derítő vaku és derítő lap. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: másnap délelőtt
portré riport, esemény fotózás, rendszervaku használat.Időtartam: 3 óra. Elméleti és gyakorlati oktató: Kadosa Zoltán

 

 

 

A második haladó hatos modul

7. óra

Mindenki szívesen fotózza  nyaralás alkalmával a tájakat városokat, ezért megtanítjuk, hogyan lehetsz ebben is nagyon jó. Külső felvételek, részletek, éjszakai városképek, TS optikák, évszakok, napszakok, „B” idő, többszörös expozíció. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: Fotózás a belvárosban
Időtartam: 3 óra. Elméleti és gyakorlati oktató: Körber László

8. óra

Ezen az órán újra a műteremé lesz a főszerep, a portréfotózás lesz a témánk. Megtanulod a fénymérést a modellfotózás esetében is. A háttér kiválasztása, kellékek, nézőpont, alap világítások, vakutechnikák, képkivágás. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: 
a
műteremben modellfotózás. Időtartam: 3 óra.
Elméleti és gyakorlati oktató: Kadosa Zoltán

9. óra

A természetfotós témát a makró fotózással zárjuk. A természetfotós makróképek mindig nagy sikert garantálnak. Egy olyan érdekes világ, amire senki sem számít elsőre. Foglalkozunk a mélységélességel, használunk közgyűrűt, fordítógyűrűt, makró előtétlencsét. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: 
makrófotózás a Füvészkertben Időtartam: 3 óra. Elméleti és gyakorlati oktató: Láng István

10. óra

Ezen az órán egy nagyon izgalmas új témát tanítunk. A sportfotózás egy nagyon összetett, de sikerekben  gazdag téma. Az óra témája a sportfotózás sajátosságai, képkivágás, mozgás dinamika, szükséges felszerelés, kiegészítők. A 8 szuper technika, amivel te leszel a legjobb. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: Fotózás
a KINCSEMPARKBAN. Időtartam: 3 óra.Elméleti és gyakorlati oktató: Bodnár István

11. óra

Ezen az órán kezdünk foglalkozni a természetfotózással. Tájkép kompozíció, nézőpont megválasztása és hatása, felszerelés, kiegészítők. Időjárás évszak, napszak, színhőmérséklet, a gyújtótávolság szerepe. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: Tájfotózás Időtartam: 3 óra.
Elméleti és gyakorlati oktató: Láng István


12. óra

Ismét egy teljesen új témát tanítunk. A panorámafotózás lehetőségei és alkalmazási területei. Panorámafotózás módszerei és eszközei. A gyakorlat után hatalmas felbontású, gyönyörű panoráma képeket készítesz majd. IIdőtartam: 3 óra.
Gyakorlat: Panorámafotózás a belvárosban Időtartam: 3 óra
. Elméleti és gyakorlati oktató: Bodnár István

 

 

Vizsga-Kiállítás


 

 Jelentkezz most!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím újra:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Számlázási név és cím:*
Fényképezőgépem:*
Megjegyzés:

//

 

 

Ha most nincs időd egy három hónapos fotós tanfolyamra, várunk szeretettel az egynapos: Kezdő fotótanfolyam - Fényképezőgép használati képzés -re.

 


Tájékoztatás: ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 15 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A szerződéstől való elállás esetén kérünk egy lemondó nyilatkozatot, egy rövid e-mailben. Köszönjük!


 

6 hetes fotótanfolyam

Ez a fotós képzésünk is elvégezhető ONLINE

Legnépszerübb, eddig csak hétvégi formában elérhető 6 hetes tanfolyamunkat terjesztettük ki, hétköznap esti képzési időpontra is. Azoknak ajánljuk akik csak este érnek rá hétköznap. Az elméleti oktatást szerda este, a gyakorlatot szombat vagy vasárnap napközben tartjuk. Természetesen a hétvégi fotótanfolyamunk is megmarad a régi szokott formájában, itt egynapon, -szombaton vagy vasárnap - tartjuk az elméleti és gyakorlati oktatást.

Újdonság, hogy az elméleti anyagot akár otthon is megnézheted majd videón, de a gyakorlaton tudjuk csak véglegesíteni, elmélyíteni a tudást és a felmerülő kérdéseket megválaszolni.

A tanfolyam első hat hete alatt megismerkedsz majd a fényképezőgéped működésével felépítésével, a kompozíciós szabályokkal, képszerkesztéssel. Ma már elengedhetetlen, hogy a képi utómunkát is ismerd és tudd alkalmazni, ezért ezzel is hangsúlyosan foglalkozunk. De érteni fogsz a rendezvények, családi események megörökítéséhez is, miután elsajátítottad a rendszervakuk használatát. Sokan keresnek meg azzal, hogy saját terméket szeretne lefotózni és webshopon keresztül értékesíteni, így hát a tárgyfotó is bekerült a tananyagba. De nem feledkeztünk el arról sem, hogy sokat utazó tanítványaink varázslatos képeken szeretnék megörökíteni azt a világot amit látnak 😀 Egyszóval megtanulod, ami a magabiztos gépkezeléshez elengedhetetlenül szükséges és ha kedvet kaptál, akkor jöhet a második hatos modul, ahol a sport, a természet, a makro, műtermi portré és más egyéb varázslatos világ vár még rád.

Az elméleti órák három, három és fél órásak, a gyakorlatok három, négy órát vesznek igénybe.

A 6 hetes fotótanfolyam kezdési időpontja: 2020. junius 3. (szerda)  18:00-21:00  Még lehet jelentkezni!

A képzés ára: 60.000.-Ft

Az itt szerzett kompetenciákat be tudjuk számítani a Fotográfus és fotótermék-kereskedő OKJ azonosító: 54 810 01 képzésbe!

 

Nézd meg mi a véleménye a képzésről a tnítványainknak.

 

Két modult terveztünk, így ha az első hat alkalom után kedvet kaptál, várunk a haladó fotótanfolyam II. képzésünkre is.

tematika-gomb

 


Fotó Art Fotósiskola Munka-Jegyzetfüzet

Mitől lesz ez a hat hetes fotós tanfolyam ilyen hatékony?

- A fényképezőgép működésének elsajátítása után a fényképezés számos ágával megismertetünk: természetfotózás-állat-táj-makrófotózás, modell, tárgy, épület, éjszakai város, panoráma, sportfotózás és természetesen a képek utómunkájával is

-Több évtizedes oktatói tapasztalatokra építve, elkészítettünk, egy több mint 120 oldalas Munka-Jegyzetfüzetet, hogy hatékonyabb legyen a tanulás

- Gyakorlatorientált képzés

- A gyakorlatokon az oktató mellett, mentor is segíti tanulóinkat

- Minden elméleti óra után képelemzést tartunk

- A tanfolyam ideje alatt díjmentesen, biztosítjuk a gyakorlatokhoz szükséges eszközöket pl: fotóállvány, makróközgyűrű, rendszervaku...

- A műtermi gyakorlatokon 12 professzionális vaku, számtalan fényformáló és "sok-sok" rádióvezérlő áll rendelkezésre

- A tanfolyam végén fotókiállítást rendezünk tanulóinknak, melyen ünnepélyes keretek között - családtagok, barátok, ismerősök jelenlétében - átadjuk Tanúsítványaikat

-Számtalan lehetőséget kínálunk a további fejlődéshez azoknak, akik nem érik be "ennyivel"- akár a kékfedeles OKJ bizonyítvány megszerzéséig

 

 

5-jotanacs

 

 

A fenti galériában szereplő képeket tanulóink készítették, a fotótanfolyam ideje alatt.

 


 

ajandek gomb

 Jelentkezz most!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Telefonszám:*
Számlázási név és cím:*
Fényképezőgépem:*
Melyik képzésre jelentkezel:*
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat:*   Igen
Megjegyzés:

//

Tájékoztatás: ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 15 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A szerződéstől való elállás esetén kérünk egy lemondó nyilatkozatot, egy rövid e-mailben. Köszönjük! 

 

Fotótanfolyam hétköznap délelőtt tematika

A galériákban látható képeket tanítványaink készítették :)

Az első hatos modul

1. Óra

Ez az óra segít megismerni a saját fotós felszerelésedet. A gyakorlat végére képes leszel akár teljes manuális beállításban is használni a fényképezőgépedet, természetesen úgy, hogy jó képeket készítesz. Beszélünk az objektívekről, rekesz-zársebesség fogalmáról, üzemmódokról, fénymérésről és módjairól, fehéregyensúlyról, speciális felszerelésekről, reciprokszabályról. Időtartam: 9:00-12:30-ig.
Gyakorlat: másnap délelőtt a Nemzeti Színháznál lesz. Elméleti és gyakorlati oktató: Körber László

2. Óra

Az egyik legfontosabb óránk a "Mitől kép a kép?". Ezen az órán a kompozíciós szabályok, szerkesztés, színek, dinamika lesz a témánk. Ezután minden képedben alkalmazni fogod az itt tanultakat. Időtartam: 9:00-12:30-ig.
Gyakorlat: másnap délelőtt
Szentendrén.
Elméleti és gyakorlati oktató: Bodnár Isván

3. óra

Ezen az órán kezdünk bele a műtermi technika világába. Témánk a helyes expozíció (fénymérés) hiperfokális távolság, mélységélesség, műtermi vakuk és fényformálók, a tárgyfotózás alapjai. IIdőtartam: 9:00-12:30-ig.
Gyakorlat: másnap délelőtt
műtermi tárgyfotózás az iskola digitális fotóműtermében. Csillogó tárgyak, egyéni kompozíció, fénymérő és a műtermi eszközök használata, fényfestés. Elméleti és gyakorlati oktató: Kadosa Zoltán - Jamrik Vilmos

4. óra

A fotósok a digitális technikával megnyerték maguknak a digitális utómunkát is. Ezen az órán a PHOTOSHOPPAL foglalkozunk. A RAW formátum ismertetése, előnyei, RAW konvertálás photoshoppal, képek átméretezése és a DPI, egyszerű vízszintezés, rajzvászon megnövelése, egyszerű keretek készítése. Utólagos whitebalance beállítás nem RAW képek esetében. Alapretus, zavaró foltok homogenizálása, szaturálás, színek kiemelése, kis színtan, egyszerű vízjel készítése, élesítés. A második délutáni PHOTOSHOP órán már a publikáció lesz a téma és a kiállításra való felkészülés. Szerkesztés, vágás, bemutatás, képfeldolgozás, sajtó, kiállítás, értékesítés. Az óra anyagáról mindenki kap vidójegyzetet. Időtartam: 9:00-12:30-ig.
Gyakorlat: másnap délelőtt
Oktató: Körber László

5. óra

Állatok fényképezése, portré, akció, részlet, évszakok, mozgás. Élőlények és viselkedések. Időtartam: 9:00-12:30-ig.
Gyakorlat: másnap délelőtt
a Budakeszi Vadasparkban.  Elméleti  és gyakorlati oktató:  Láng István

6. óra

A fotósoknál egyik igazi "mumus" a rendszervakuk helyes használata. A gyakorlat után már neked ezzel sem lesz gondod. Az óra témája TLL -ITTL fénymérési mód, HSS, beállítási módok. Kulcsszám, villanási idő, derítő vaku és derítő lap. Időtartam: 9:00-12:30-ig.
Gyakorlat: másnap délelőtt
portré riport, esemény fotózás, rendszervaku használat. Elméleti és gyakorlati oktató: Kadosa Zoltán

 

 

 

A második hatos modul

7. óra

Mindenki szívesen fotózza  nyaralás alkalmával a tájakat városokat, ezért megtanítjuk, hogyan lehetsz ebben is nagyon jó. Külső felvételek, részletek, éjszakai városképek, TS optikák, évszakok, napszakok, „B” idő, többszörös expozíció. Időtartam: 9:00-12:30-ig.
Gyakorlat: másnap délelőtt
esti városkép. Elméleti és gyakorlati oktató: Körber László

8. óra

Ezen az órán újra a műteremé lesz a főszerep, a portréfotózás lesz a témánk. Megtanulod a fénymérést a modellfotózás esetében is. A háttér kiválasztása, kellékek, nézőpont, alap világítások, vakutechnikák, képkivágás. Időtartam: 9:00-12:30-ig.
Gyakorlat: másnap délelőtt
a
műteremben modellfotózás.
Elméleti és gyakorlati oktató: Kadosa Zoltán

9. óra

A természetfotós témát a makró fotózással zárjuk. A természetfotós makróképek mindig nagy sikert garantálnak. Egy olyan érdekes világ, amire senki sem számít elsőre. Foglalkozunk a mélységélességel, használunk közgyűrűt, fordítógyűrűt, makró előtétlencsét. Időtartam: 9:00-12:30-ig.
Gyakorlat: másnap délelőtt
makrófotózás a Naplás tónál. Elméleti és gyakorlati oktató: Láng István

10. óra

Ezen az órán egy nagyon izgalmas új témát tanítunk. A sportfotózás egy nagyon összetett, de sikerekben  gazdag téma. Az óra témája a sportfotózás sajátosságai, képkivágás, mozgás dinamika, szükséges felszerelés, kiegészítők. A 8 szuper technika, amivel te leszel a legjobb. Időtartam: 9:00-12:30-ig.
Gyakorlat: másnap délelőtt
a KINCSEMPARKBAN. Elméleti és gyakorlati oktató: Bodnár István

11. óra

Ezen az órán kezdünk foglalkozni a természetfotózással. Tájkép kompozíció, nézőpont megválasztása és hatása, felszerelés, kiegészítők. Időjárás évszak, napszak, színhőmérséklet, a gyújtótávolság szerepe. Időtartam: 9:00-12:30-ig.
Gyakorlat: másnap délelőtt
. Elméleti és gyakorlati oktató: Láng István


12. óra

Ismét egy teljesen új témát tanítunk. A panorámafotózás lehetőségei és alkalmazási területei. Panorámafotózás módszerei és eszközei. A gyakorlat után hatalmas felbontású, gyönyörű panoráma képeket készítesz majd. Időtartam: 9:00-12:30-ig.
Gyakorlat: másnap délelőtt
. Elméleti és gyakorlati oktató: Bodnár István

 

 

Vizsga-Kiállítás


 

 Jelentkezz most!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím újra:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Számlázási név és cím:*
Fényképezőgépem:*
Megjegyzés:

//

 

 

Ha most nincs időd egy három hónapos fotós tanfolyamra, várunk szeretettel az egynapos: Kezdő fotótanfolyam - Fényképezőgép használati képzés -re.

 


Tájékoztatás: ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 15 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A szerződéstől való elállás esetén kérünk egy lemondó nyilatkozatot, egy rövid e-mailben. Köszönjük!


 

Weboldlunk cookie-kat (sütiket) használ, a felhasználói élmény növelése érdekében. A sütikről és a teljes adatvédelmi nyilatkozatunkról itt olvashat bővebben: Az Ön személyes adatainak védelme.

Honlapunk tovább böngészésével elfogadja ezek használatát.