Vélemények a Baba-és családi műtermi fotózás workshopról

 

 

Igazság szerint egy másik iskolában voltam már egy rosszul sikerült babafotó ws.-on, ahol gyakorlatilag semmit nem tanultunk. Itt viszont mindennel elégedett voltam, Andi tökéletesen felkészült és segítőkész volt. Az utómunka anyaga is nagyon korrekt.

-Szabó Emőke-


Nagyon elégedett vagyok, sok kérdésemre választ kaptam. A helyszín és a felszerelés kiváló. Csak ajánlani tudom, sokoldalú, profi workshop volt.
-Valki Andrea-

Érdekes és hasznos volt.Talán egy kicsit több infó kellett volna arra vonatkozóan, ha nem stúdióban fotózunk.
-Pelsőcziné Hosszú Katalin-

Elégedett voltam mindennel.
Egy-két észrevételem lenne azonban, menet közben az elkészült képeket elemezni kellene és egy kicsit több idő kellett volna a beállításokra és  világításokra.
-Pelsőczi László-

Mindenkinek ajánlom, én napokig el tudtam volna még hallgatni. Megéri eljönni!
-Nyíri Szilárd-

Ide járok más tanfolyamokra is, most is sokat tanultam. Minden szuper volt!
-Baumgartner Henriett-

Az oktatók, a helyszín, a felszereltség-mindennel teljesen elégedett vagyok. Világításokról, eszközökről még többet is hallottam volna. Akit érdekel, mindenképp jöjjön el!
-Máté Bea-

Választ kaptam minden kérdésemre, nagyon hatékony és hasznos nap volt. Rengeteg információt kaptunk, mindezt nagy türelemmel előadva.
-Toldiné Keserű Ágnes-

Mindenképpen ajánlom, mert nagyon sok hasznos információt kaptam, amit kamatoztathatok, mindezt nagyon jó hangulatú oktatás keretein belül. Fontos, hogy gyakorlati tanácsokat is kapjunk, nem csak technikai segítséget és ez itt megvolt.
-Eichinger Gyöngyi-

Elégedett vagyok, a saját tudásom hiányosságából adódott csak olyan helyzet, amikor valamit nem értettem meg. Ajánlom mindenkinek, aki profi képeket akar készíteni.
-Eperjesi Zsuzsanna-

Szeretek ide járni, ahogy tehetem, minden workshopra eljövök, szépen sorjában. Ez a mai ws. is szuper volt, ha szeretnél tökéletes munkát kiadni a kezedből, itt a helyed!
-Csépányné Cserta Edina-

Tapasztaltak, felkészültek, kiváló technikai háttérrel, kellékekkel. Külön köszönet a szuper ellátásért!
-Anda Eszter-

Nyitott, felkészült, kiváló technikai háttérrel rendelkező tanfolyam. Sok apróságnak tűnő, de hasznos tudást lehet szerezni.
- Kassai Attila-

Egyértelműen profik, az elméleti és a gyakorlati tudásuk maximális, emellett segítőkészek, minden kérdésre válaszolnak. Bátran ajánlom mindenkinek, családias a hangulat, szervezetten zajlik minden, és az ár-érték arány is nagyon kedvező.
-Dr. Kopárné Both Ágnes-

Sok jót hallottam már az iskoláról és erről a workshopról is. Nem csalódtam, elégedett vagyok úgy az oktatókkal, mint a tanultakkal egyaránt.
-Vörös Adrienn-

Mint mindig, most is kiváló volt minden. Akit érdekel, a téma, ne hagyja ki!
-Sarkadi Petra-

Maximálisan elégedett vagyok! Még nagyon az elején járok, de itt most megerősítést kaptam arra, hogy ezt akarom csinálni. Rendkívül hasznos, tömény, de érthető, változatos és élvezetes volt.
-Kondás Andrea-

Külön köszönet a sok hasznos információért és tanácsért, a különböző korú gyerekeknél és a felnőtteknél alkalmazható praktikákért, a kiegészítők beszerzésére kapott ötletekért, javaslatokért.
-Hadnagy Tünde-

Minden, amin eddig részt vettem a FotóArt -nál tökéletes és profi volt, nagyon jó, oldott hangulatban, maximális odafigyeléssel. Mindenkinek ajánlani fogom, mert rengeteget tanultam. Külön köszönet a tündéri kis modelleknek!
-Juhász Ágnes-

Abszolút elégedett vagyok, most is minden tökéletesen zajlott.
-Bozsik Tünde-

Maximálisan elégedett vagyok, nagyon nagy tudás van az Andi kezében és korrekt módon át is adja. A stúdió felszerelése és kellékei kiválóak, semmi nem hiányzott. Mindenkinek ajánlom, Andi és a fotósiskola együtt garancia arra, hogy hasznos, használható tudást kapunk.
-Simon Veronika-

Amellet, hogy felkészültek és profik, át is tudják adni a tudásukat és mindezt szívesen is teszik. Lehetőség szerint minden workshopra jövök és mindig tudok újat tanulni.
-Kersák Teca-

Teljes mértékben elégedett vagyok, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki valaha is babát, gyerekeket szeretne fotózni.
-Osbáth Tünde-

Az iskola hírneve és az oktatók referenciája alapján jöttem ide, nagyon elégedett vagyok, mert sokrétű volt, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem.
-Podoben Réka-

Rendkívűl segítőkész, felkészült szakemberek, igényesen kialakított környezet, változatos kelléktár, minden adott volt egy tökéletes workshophoz. Érdemes eljönni és kipróbálni!
-Szabóné Varga Krisztina-

 Magas szintű workshop volt, nagyon jó, hogy gyakorlati szakemberek tartották, profi helyszínen. Régóta járok ide, mindig elégedetten távoztam és ez most sincs másképp.
-Kapusi Krisztián-

A magas szakmai színvonal az emberi, kedves hozzáállással párosult, sok tanácsot és segítséget kaptunk. Sok más workshopon is részt vettem már az iskola szervezésében és mindig érzem, elsődleges céljuk, hogy átadják a tudást és ehhez még jó hangulatot is tudnak teremteni. Itt egy nap annyit ér, mint máshol több hétnyi tanulás, így ebből a szemszögből nézve az ár-érték arány is kiváló.
-Dr. Haraszti Judit-

Itt végeztem az alaptanfolyamot, úgyhogy a színvonal felől nem volt kétségem. Most is nagyon segítőkészek és felkészültek voltak, figyeltek ránk. Mindenkinek ajánlani fogom.
-Kisvári Ágnes-

Nagyon felkészült, minden kérdésre választ adó, rutinos oktatókkal találkoztam. Technikailag és kellékekkel is tökéletesen felszerelt a stúdió. Nagyon elfáradtam a nap végére, de nagyon jól éreztem magam, és rengeteget tanultam!
-Czirok Anita-

A profizmuson túl maximálisan érezhető volt a cél, hogy a legtöbbet adják át nekünk, mindezt kedvesen és segítőkészen. Nagyon élveztem a workshopot, örülök, hogy részt vettem rajta és nyugodt szívvel ajánlom másoknak is.
-Széplaki Szilvia-

Érthetően magyaráztak és nagyon segítőkészek voltak, mindenkinek ajánlom, mert profi szinten működik minden.
-Kis István-

Teljesen elégedett vagyok mindennel! Az eddigi tudásomhoz képest nagyon sokat tanultam, a kérdéseimmel bátran fordulhattam az oktatókhoz, sok ötletet merítettem a kellékekből is. Bátran ajánlom mindenkinek, akit ez a téma érdekel.
-Kern Anikó-

Az oktatók munkája nagyon jó, ösztönző, a műterem tökéletes és nagyon pozitív, hogy több segítő is volt mellettünk. Nagyon intenzív és mozgalmas workshop volt, a babafotózás témakörén belül is több korosztály fotózását bemutatta, mind technikailag, mind emberileg, a fotóalanyokkal és családtagjaikkal együtt.
-Andrasics Hajnalka-

Hálás vagyok, hogy rátaláltam és részt vehettem a babafotózás workshopon! Hiszen ha Magyarország legjobb babafotósa és legjobb fotósiskolája összefog, abból csak profi dolog sülhet ki!! Látni Őket műteremben dolgozni, ott lenni velük, többet jelentett bármely tanfolyamnál!! Profin berendezett stúdióban, fantasztikus hangulatban, teli izgalmakkal, vidámsággal telt a gyakorlati nap , ahol tündéri kis modellekkel voltunk körülvéve, és minden ment mint a karikacsapás!! :) Öröm volt nézni az apró megoldásokat, ellesni a trükkjeiket! A marketingen olyan információkhoz jutottunk, ami több évnyi gyűjtés és munka eredménye. Köszönettel tartozom Andinak és Vilinek, hogy megismerhettem Őket! :) 
-Kámán Katalin-

Teljes mértékben elégedett vagyok, kitűnő a helyszín, a felszereltség, minőségi a kivitelezés.
-Sári Tibor-

Rendkívül kedvesek és segítőkészek voltak, a sok kellék és  eszköz nagyban segítették a képek hangulatának a kialakítását. Ajándékba kaptam ezt a workshopot, de mindenképpen utána nézek a többi tanfolyamuknak is.
-Zsolnai Tímea-

Csak ajánlani tudom, mert kiváló volt a szervezés, rengeteg új ötletet, beállítást tanultunk, mindig tudtok újat mutatni!
-P. Rita-

Nagyon szervezett és jól felépített volt az egész nap. Mivel voltam már más workshopon a színvonal felől nem volt kétségem. Aki ezzel a témával akar foglalkozni, annak csak ajánlani tudom.
-Novák Éva-

Babafotózással szeretnék foglalkozni és ez a workshop nagyon hasznos és izgalmas volt a számomra.
-Verő Boglárka-

Maximálisan elégedett vagyok, lehetőségeimhez mérten minden jövőbeni workshopon részt fogok venni, mert amin eddig voltam mind nagyon tanulságosnak és hasznosnak bizonyult.
-Vajas László-
Nagyon alapos és inspiráló. Megmutatta a babafotózás szépségét és nehézségét.
                                                  -Ónódi Barbara-

Voltunk már máskor is nálatok, így tudtuk, hogy számíthatunk + jó ötletekre.
                                                 -Hentsey Eszter-

Abszolút szimpatikus volt mindkettőtök előadása, minden kérdésünkre választ kaptunk.
                                                    -Stieber Dóra-

Sok barátom, ismerősöm gyerekét fotóztam már, és szerettem volna egy pár jó ötlettel gazdagodni. Ajánlom mindenkinek a workshopot.
                                                -Betea Loredana-

Profi körülmények, rengeteg kellék. Legszívesebben vinném magammal mindet :)
                                                       -Buzai Éva-

Kedves és figyelmes csapat, látszik az alapos felkészültség. Csak ajánlanám minden a téma iránt érdeklődőnek, akkor is ha csak hobbi szinten művelik a fotózást.
                                                  -Kalász Vivien-

Jól követhető, bár kicsit "tömény" volt az anyag, nagy tudást kaptunk. Nekem tetszett, ajánlanám, mint már sokszor a Fotó Art-ot.
                                                   -Lipcsei Lajos-

Az előző tanfolyamon készült "image" film megtekintése után döntöttem a workshop mellett, ajánlanám másoknak is.
                                                    -Tóth Zoltán-

Kellemes hangulat, sok jó hasznosítható ötlet.
                                               -Lingurár Jánosné-

Teljes mértékig kielégítő választ kaptam azokra a kérdésekre, amit nem tudtam. Hangulatos, barátságos, profi!! Szeretnék egyszer egy hasonló stúdiót, ahol dolgozhatok.
                                                  -Bartal Richárd-

Mindenképpen jöjjön el aki gyerekeket akar, akár otthon fotózni. Barátságos légkör, professzionális szakmaiság.
                                                     -Losó Viktor-

Nagyon hasznos, mindenképpen ajánlanám másoknak, rengeteg információ hangzott el a workshopon.
                                              -R. Keczer Orsolya-

Weboldlunk cookie-kat (sütiket) használ, a felhasználói élmény növelése érdekében. A sütikről és a teljes adatvédelmi nyilatkozatunkról itt olvashat bővebben: Az Ön személyes adatainak védelme.

Honlapunk tovább böngészésével elfogadja ezek használatát.