Vélemények a Fotótanfolyam - Digitális Fotósuli "nem csak" kezdőknek tanfolyamról

Felkészültek, alaposak és hitelesek a tanárok, érezni rajtuk, hogy valóban át akarják adni a tudásukat. Kimerítő, érthető, lényegretörő, ugyanakkor könnyen emészthető formában kaptuk meg a tananyagot, jók voltak a gyakorlati helyszínek is, nagyon sok jó képet készítettünk. Jól szervezett, gyakorlatorientált képzés, többet nyújtott, mint amit vártam.
(hétvégi fotótanfolyam)
 
-Amrus-Tóth Zoltán-
 Nagyon elégedett vagyok, az előadások érthetőek, az oktatók nagyon készségesek. A gyakorlati helyszínek tökéletesen össze vannak hangolva az elméleti előadások témájával. Azért jöttem ide, mert láttam az itt végzettek szinte profi szintű fotóit, valmint a honlapon olvasható vélemények alapján, amit most én is szeretnék tovább bővíteni.
(hétvégi fotótanfolyam)
 
-Kádek Tünde-
 Elégedett vagyok a tanárokkal, tetszett, hogy minden témakörnek külön oktatója van. Maga a helyszín kultúrált, tiszta, a felszereltség kiváló. A gyakorlati helyszínek nekem mind tetszettek. Csak javasolni tudom mindenkinek!
(hétvégi fotótanfolyam)
 
-Szalai László-
 Minden tanárral nagyon elégedett vagyok, azt kaptam, ha nem többet, amit vártam ettől a tanfolyamtól. Az elméleti előadásokon néha belefutottunk ismétlésbe, de talán pont ennek köszönhetően nem maradt homályos folt, kérdés. Nagyon jól felszerelt az iskola, különösen jó volt, hogy ha hiányos még a felszerelés, lehet díjmentesen kölcsönözni. Nekem minden gyakorlati helyszín tetszett, a lovi nagyon nagy élmény volt. A hírnév igazolta a gyakorlatot, tényleg ez a legjobb fotósiskola minden szempontból!
(hétvégi fotótanfolyam)
-Strelli Csaba-
Nagyon elégedett vagyok, az előadások tartalmasak és színvonalasak, az oktatók türelmesek, nagyon sokat segítenek. Az előadóterem tágas, kényelmes, minden tárgyi feltétellel, a műterem professzionális szintű. A gyakorlati helyszínek jól megválogatottak, csak sajnos néha rossz időt fogtunk ki. A munkafüzet nagyon hasznos, sokkal átláthatóbbá tette az anyagot. Egy jól felépített tanfolyam volt, profi szakemberekkel, nem utolsó sorban kedvező áron.
(hétvégi fotótanfolyam)
-Bertha Diana-
Kellemes környezetben, nagyon jó oktatóktól, érthető előadásokon, nagyon sokat tanultam. A weboldalatok miatt döntöttem az iskola mellett és nagyon jól tettem! A jegyzetfüzet nagyon hasznos volt, sokkal jobban tudtam figyelni az elméleti órákon. Egyszóval: kihagyhatatlan!!
(hétvégi fotótanfolyam)
-Herceghné Csomai Lívia-
Nagyon hasznos tanfolyam volt, az oktatóink profik, maga a hely nagyon otthonos, a légkör baráti, én mindenkinek jó szívvel ajánlom.
(hétvégi fotótanfolyam)
-Teplán László-
Az oktatók felkészültek és segítőkészek, az előadások lényegretörőek és alaposak. A hétvégi időpont és hogy egy napon van az elmélet és a gyakorlat, szerintem, nagy könnyebbség annak, aki messziről jön.
(hétvégi fotótanfolyam)
 
 
-Krupincza Zoltán-
 Ha egy szóval kéne jellemezni a tanfolyamot, az a profizmus lenne. Maximálisan elégedett vagyok mindennel.
(hétvégi fotótanfolyam)
 
-Troska Tünde-
 Az egyik fotós rendezvényeteken találkoztam a tanáraitokkal és akkor, ott eldöntöttem, hogy idejövök tanulni. Jó döntés volt, mindenre választ kaptam.
(hétvégi fotótanfolyam)
 -Nagy Judit-
 Ez a tanfolyam elindított egy olyan fotós úton, ami egy nagyon izgalmas, teljesen új perspektívát nyitott meg  előttem. Megismertetett egy új látásmóddal, megalapozott egy tudást, amit tovább tudok fejleszteni. Minden fotózás iránt érdeklődőnek ajánlom.
(hétvégi fotótanfolyam)
 -Eperjesi Zsuzsanna-
Átlátható, logikusan felépített tanfolyam volt, nagyszerű oktatókkal, kiváló gyakorlati helyszínekkel. Mit tudnék mondani? Szuper volt!
(hétvégi fotótanfolyam)
 -Lakasz-Nagy Ágnes-
A tanárainkkal maximálisan elégedett vagyok, mind emberi, mind szakmai szempontból egyaránt. Részletes és érthető előadások voltak, kiváló a műtermi felszerelés, a gyakorlati helyszínek gyönyörűek. Bátran ajánlom mindenkinek, a légkör, a tanárok és a színvonalas oktatás miatt.
(hétvégi fotótanfolyam)
 -Németh Hanna-
Én nyertem ezt a tanfolyamot és nagyon örülök, hogy itt lehettem veletek, köszönöm. Voltam már máshol egy egynapos tanfolyamon, de így utólag azt kell mondjam, végképp nem értettek hozzá, itt viszont nagyon profi a csapat.
-Kövesdi Szabina-

Nagyon dicséretes munkát végeztek az oktatók, nagyon elégedett vagyok mindennel. Talán egy hiányzott, Mexikó nem volt a gyakorlati helyszínek között!
 
-Gulyás Antal-

A Pólus centerben látott kiállítás képei felkeltették az érdeklődésemet és a honlapon olvasott vélemények megerősítették a választásomat. Nagyon hasznos volt sokat tanultam.
 
-Szilágyi Anna-

Az oktatóink minden órára felkészülten jöttek és élvezettel adták le az anyagot. A felszereltség profi, külön köszönet a tanfolyam alatt biztosított kiegészítőkért. Csak ajánlani tudom a felkészültség, a profizmus és nem utolsó sorban a jó hangulat miatt.
 
-Kucsera Eszter-

Segítőkész, nagy tudású tanárok segítették a munkánkat, az előadások az összes fontos témát lefedték. A helyszín, a gyakorlatok, a műterem felszereltsége, mindennel maximálisan elégedett vagyok.
 
-R. Keczer Orsolya-

Színvonalas, sok témát érintő tanfolyam volt, élvezetes előadásokkal, az oktatók kitettek magukért. A táj és a makró fotó helyszíne szerintem messze volt, de a többi helyszín izgalmas volt.
 
-Horovicz Mária Anna-

Nagyon kedvesek és segítőkészek, érthető, jól felépített előadások voltak, a jegyzet sokat segített. Változatos, szép helyeken jártunk a gyakorlatokon. Egy gépvázkezelő tanfolyamon vettem részt először itt, akkor kaptam kedvet a tanfolyamhoz.
 
-Gombai Ildikó-

Nagyon meg vagyok elégedve, összeszedett volt minden. A gyakorlatok jók voltak, a sport és a műterem nekem kiemelkedően. Csak ajánlani tudom!
 
-Kádár Kata-

Túlzás nélkül mondhatom az oktatókról, hogy szuperek. Ha meg akar tanulni fotózni és közben még jól is akarja érezni magát, ne habozzon.
 
-Kormány János-

Szakmailag és emberileg toppon vannak az urak! Ha tehetik, jöjjenek, mert szuper a hangulatban és  társaságban lehet tanulni.
 
-Grósz Balázs-

Oktatóink a tudásuk legjavát adták, maga a környezet igényes, tiszta. Rengeteg tudást kaptam, hangulatos órákon, élvezetes előadásokkal.
 
-Viniczai Gabriella-

Maximálisan elégedett vagyok mind az emberi hozzáállásukkal, mind a szakmai felkészültségükkel. Csak ajánlani tudom és fogom.
 
-Dr. Csoó Annamária-

Egymásra épülő, könnyen értelmezhető, előadások voltak, nagyon jó oktatókkal. A munkafüzet nagyon hasznos volt. A gyakorlatokon volt, hogy úgy éreztem, indokolatlanul messze mentünk (természetfotó), de a képek végül kompenzálták ezt az érzést. Nagyszerű csapat, nagyon összeszedett az egész tanfolyam.
 

-Ocskó Noémi-

Meg akartam tanulni fotózni és ezzel a tanfolyammal nagyon jó kedvvel és jó érzéssel sikerült is.
 

-Tóth Dominik-

Maximálisan elégedett vagyok az oktatók elméleti és gyakorlati órán nyújtott munkájukkal. Rengeteg hasznos információt kaptunk, a felesleges töltelék nélkül, lehet rá építkezni. Maga a környezet családias, sajnos nekem kicsit nehezen megközelíthető. Gyakorlatokon a legjobb helyszíneken voltunk, rengeteg kihívásokkal, témákkal teli inspiráló környezetben. Biztos, hogy szeptemberben tovább folytatom a prosulival.
 

-Marsal Alexandra-

A tanárok nagyon szimpatikusak és segítőkészek, bármikor számíthatunk rájuk. Az oktatás rugalmassága nagyon pozitív. Az elméleti előadásokon néha úgy éreztem, sok az alapinfók ismétlése, de volt, akinek szüksége volt rá. A gyakorlatokon olyan helyekre jutottam el, ahova magamtól biztos nem mentem volna. Egyetlen dolgot hiányoltam , a műtermi önállóság lehetőségét, de megértem, a felszereltség védelme és az idő rövidsége miatti szükségességét. Az iskola választásánál az ár-érték aránya és a honlap igényessége volt  a döntő tényező. Ne is próbálkozzanak máshol, itt mindent megtanulhatnak, amire egy fotósnak szüksége lehet.
 

-Rohár Anita-

Maximálisan elégedett vagyok, inspirálóak, kedvesek, segítőkészek, színvonalas, információ dús oktatással. Három hónapos élménytréning volt a számomra.
 

-Fábián Katalin-

Az oktatók igazán rendesek és segítőkészek, ráadásul sokat túlóráznak! Az elmélet alaptanfolyamnak érdekes és tartalmas, a helyszín korrekt,  a gyakorlatokon azonban néha tumultus volt egy-egy témánál. Az interneten ez volt a legszimpatikusabb iskola, nem bántam meg a választást. Akit érdekel a fotózás, minél hamarabb csinálja végig, mert az elmulasztott pillanatokkal sokszor nem kellemes együtt élni.
 

-Láng Olivér-

Teljes mértékben elégedett vagyok úgy érzem, oktatóink  mindent megtettek, hogy ennek a tanfolyamnak  a keretein belül a  legtöbb tudást és információt átadják.  Tartalmasak az órák, a gyakorlati helyszínek változatosak, gyakorlási szempontból gazdagon megválasztottak, külön köszönet a kölcsön kapott eszközökért! Egyénileg is odafigyelnek mindenkire!
 

-Lovas Szilvia-

Az elméleti előadások az intenzitásuk ellenére is érthetőek voltak, köszönet érte az oktatóknak, türelmükért és segítőkészségükért. Rengeteget tanultam, jó hangulatú órákon és gyakorlatokon.
 

-Bartha Henriett-

Az oktatók segítőkészek, felkészültek, tanuló "kompatibilisek", mindenre kérdésre van válaszuk. Nagyon sokat tanultam, soha többet nem fogom automata üzemmódban használni a gépem. Ajánlom, mert nem csak tanítják, de meg is szerettetik (még jobban)a fotózást.
 

-Orosz Bernadett-

Minden oktatóval nagyon elégedett vagyok. Az elmélet néha száraz, de a jó hangulatú órák miatt még ez is tetszett. Az oktatás helyszíne barátságos, tiszta, a technikai felszereltség hiánytalan, a gyakorlati képzéseken olyan helyeken jártunk, ahova lehet soha nem mentem volna el magamtól. Egyet hiányoltam, a műtermi gyakorlaton több önálló feladatot a vakuk beállításánál.
 

-Gulyás Zoltán-

Nagyon sokat tanultam és mindezt úgy, hogy közben nagyon jól is éreztem magam!
 

-Baumgartner Henriett-

Pontos, lényegretörő elméleti oktatás, az elméleti óra anyagához igazodó, jól megválasztott gyakorlati helyszín, kiváló oktatók - jöjjenek!
 

-Gonda Valér-

Nagyon elégedett vagyok a tanár urak munkájával, köszönet a soha nem lankadó segítőkészségükért. Mindenképpen ajánlom a tanfolyamot annak, aki valóban tanulni akar, mert itt megteheti, kulturált környezetben, családias hangulatban.
 

-Török Márta-

Az oktatók segítőkészek, az előadások érthetőek, tartalmasak, a gyakorlati helyszínek változatosak és érdekesek. Az elméletben tanultakat a gyakorlatokon rögtön alkalmazhattuk, a folyamatos képértékelésekkel pedig visszajelzést kaptunk arról, mennyire sajátítottuk el a tanultakat.
Szuper volt, kár, hogy vége!
 

-Szűcs Mária-

Nagyon pozitív a tanárok hozzáállása, közvetlen, jó hangulatú, de ugyanakkor tartalmas elméleti órák, jól megválasztott gyakorlati helyszínek voltak. Csak ajánlani tudom minden kezdő fotósnak.
 

-Boross Zoltán-

Életem első olyan tanfolyama volt, ahol a tanárokat valóban érdekelte, hogy a tudásukat át is adják. Az elmélet átfogó volt, az oktatás helyszíne modern, tiszta, könnyen megközelíthető, a gyakorlati helyszíneknél olyan gyönyörű helyeken is jártunk, ahova magamtól biztos nem mentem volna.
Aki fotózni szeretne, mindenképp ezt az iskolát válassza, nekem nagyon fog hiányozni!
 

-Baranyai Ferencné-

Az oktatók munkájával elégedett vagyok, kimerítő tudásanyagot kaptunk. Amit hiányoltam, a gyakorlatokon szerintem minden esetben több oktató kellett volna, a magas létszám miatt.
Jártam már más fotósiskolába ami nem tetszett, eljöttem ide egy egynapos képzésre, ami viszont meggyőzött, hogy ide érdemes lesz jönni. Szívből ajánlom másoknak is.
 

-Kárpáti Gabriella-

Az oktatók munkájával teljesen elégedett vagyok. Az elmélet néha tömény volt és a lóversenypályán a gyakorlat 40 fokban kicsit kikezdte a türelmemet...
Mindenképpen pozitív tapasztalataim vannak, csak ajánlani foglak benneteket.
 

-Pál Laca-

Nagyon barátságos, segítőkész oktatócsapat, összeszedett, könnyen érthető elméleti anyag még egy teljesen kezdő számára is, nagyon jó gyakorlati helyszínek, isteni nápolyi - gyertek bátran!
Azt sajnálom, hogy csak három hónapig tartott!
 

-Steinmetz Tünde-

Minden tanár nagyon lelkes és felkészült volt és a tudása legjavát próbálta átadni, amiért nem lehetünk elég hálásak.
A műterem nagyon jól felszerelt, a gyakorlati helyszínek változatosak, mindig az adott óra anyagához igazodva. Nagyon sok pozitív visszajelzést hallottam az iskoláról, ezért eljöttem egy egynapos gépvázkezelő tanfolyamra, ami meggyőzött arról, hogy jelentkezzek a 3 hónapos képzésre. Számomra egy nagy kaland volt, amellett rengeteget tanultam is.
 

-Kovács Anita-

Nagyon tetszett az egész tanfolyam, jók a tanárok, az elméleti anyag érthető és alapos, a gyakorlati helyszínek jól kiválasztottak. Mivel több fotós ismerősöm is itt végzett, nem volt kérdés, hogy ide jövök és én is ajánlani fogom másoknak.
 

-Nemcsényi Márta-

 Az oktatók szakmai tudása és munkája kiemelkedően jó, az elmélet és a gyakorlat jól összehangolt, változatosak a helyszínek. Nagyon tartalmas képzés volt, sajnálom, hogy vége lett.
 

-Szabó Gábor-

A gépvázkezelő tanfolyamon kaptam kedvet az iskolához, nem bántam meg,remekül éreztem magam, jó fejek az oktatók, kiváltképp "Tacsa" Bodnár István, jók a helyszínek, tartalmasak az előadások. Annyit megjegyeznék, hogy néha kevés volt egy oktató a gyakorlatokon.
 

-Imre István-

Összegezve, nagyon sokat tanultunk, mindezt jó környezetben, felkészült, jó tanárokkal egy jó csapatban és nem utolsó sorban jó áron. Szeretnék külön köszönetet mondani Láng István tanár úrnak, türelméért és segítőkészségéért.
 

-Szász Laura-

Teljes mértékben elégedett vagyok mindennel az oktatók nagyon jók, az elméleti előadások részletesek, a technikai felszereltség jó minőségű, teljes, a gyakorlati helyszínek változatosak. Ezek után természetesen csak ajánlani tudom.
 

-Gulyás András-

Átfogó, érthető, szemléletes tanfolyam volt, nagyon jó alapot adva egy esetleges további képzéshez. Kadosa Zoltán és Bodnár István személyében két kiváló oktatót és embert ismertem meg. Profizmusok, segítőkészségük, empátiájuk nagyban hozzájárult a megszerzett tudásomhoz. Mindenképpen ajánlom mindenkinek ezt a tanfolyamot, akár hobbyként, akár későbbi munkavállalás céljából, nagyon hasznos lesz.
 

-Dr. Kopárné Both Ágnes-

Részletes és pontos előadások voltak, de szeretném kiemelni két oktató, Körber László
és Bodnár István munkáját. A technikai felszereltség tökéletes, minden rendelkezésre áll, amire szükség van. Szerintem a PS. órákhoz is jó lenne egy közös gyakorlat, mint a többi témánál. Képelemzésből pedig soha nem elég! Csak ajánlani tudlak benneteket!
 

-Kovács -Asztalos Noémi-

Tapasztalt, felkészült oktatók, jó hangulatú órák,  maga a helyszín is barátságos. Változatos, nagyon jó gyakorlati helyszínek, csak sajnos az időjárás néha közbe szólt, de lehet pótolni. A Pólusban láttam egy kiállítást az itt tanulók képeiből, ez is befolyásolta a döntésemet, amiért ide jöttem. Ahol tudom, terjeszteni fogom az iskola jó hírét.
 

-Gyimesi Gábor-

Az előzetes tájékoztatás szerint átfogó ismereteket kapunk és ez be is bizonyosodott, bármely irányba indulva lehet tovább építkezni. Felkészültek voltak, élvezetes előadásokat tartottak, rugalmasak, maga a helyszín kulturált, barátságos. Csak ajánlani tudom, amit már meg is tettem!
 

-Ignácz Lajos-

Ajánlom teljesen kezdőknek és gyakorlottabbaknak is, mert mindenki csak tanulhat, profi oktatóktól lényegretörő előadásokon, nagyon jó gyakorlati helyszíneken, nem mellesleg jó hangulatban.
 

-Klausz Tamás-

Jól felkészült oktatóktól rengeteget tanultam, nagyon sokat segítettek a tanfolyam egész ideje alatt. Szeretném külön kiemelni Bodnár Istvánt, (sportfotó) egy tizes skálán huszat érdemel! Soha nem láttam még ennyi felszerelést egy helyen, mint itt a műteremben. A gyakorlati helyszíneknél a makró és a sportfotó különösen tetszett. Aki szeretne átfogó alapismereteket szerezni (és egy kicsit többet is) a fotózásról, annak ez a tanfolyam tökéletes.
 

-Szőke Kristóf-

Én mindennel elégedett vagyok, egyetlen dolgot hiányoltam, egy nyomtatott jegyzetnek nagyon örültem volna.
 

-Bakki Zsolt-

Külön kiemelném, hogy minden témában más-más oktatónk volt, akik mind nagyon inspiráló előadásokat tartottak. Ár/érték arányt felülmúló tanfolyam volt.
 

-Novák Éva-

A tananyag mennyisége pont elég, az oktatók kiválóak, az ár megfelelő, egyszóval szuper volt minden. Ha tehetik, válasszák ezt a tanfolyamot!
 

-Berend Fruzsina-

Felkészült, gyakorlott, rengeteg tapasztalattal teli oktatóink voltak, bár az elmélet néha sűrű egy kicsit. A gyakorlati helyszínek változatosak és jók, igaz, néha izgalmas megközelítési technikákat kellett bevetni. Összefoglalva, megéri eljönni, sőt...

-Bugyi Rozália-

A tanárok mind nagyon felkészült jó szakemberek voltak, kidolgozott, összefogott előadásokat tartottak. Kellemes hangulatú az előadóterem, a ,külső helyszínek megfontoltan voltak összeválogatva. Az külön szuper, hogy a hiányzó felszerelést kölcsönözni lehet. Köszönet mindenkinek, jövök még!

-Folly Károly-

Hogy mit mondanék másoknak a tanfolyamról? Sokat veszít az, aki nem próbálja ki, hisz egy teljesen új, különleges világszemléletet ad, az itt tanultak hiányában sokkal színtelenebb a világ! (Egyetlen dolgot hiányoltam: az ingyen sört!!!).

-Ament Gábor-

Tartalmasak, érdekesek az előadások, jók a tanárok, hangulatos a helyszín, abszolút mindennel fel vannak szerelve ami az oktatáshoz szükséges. Aki teheti, jöjjön, mert sokat lehet tanulni.

-Pulai Tamás-

Érdemes eljönni, mert profi fotósok oktatnak nagy-nagy türelemmel és persze nagy szaktudással. Rugalmas és segítőkész a vezetés, kulturált a helyszín, jó a technikai felszerelés és nagyon pozitív a kölcsönzési lehetőség.

-Escher Andrea-

 

Bejelentkezés

Keresés

  • icon Oktatás
  • icon Workshop

Felhasználói menü

Weboldlunk cookie-kat (sütiket) használ, a felhasználói élmény növelése érdekében. A sütikről és a teljes adatvédelmi nyilatkozatunkról itt olvashat bővebben: Az Ön személyes adatainak védelme.

Honlapunk tovább böngészésével elfogadja ezek használatát.