Vélemények a kezdő fotótanfolyam - Fényképezőgép használati képzésről

Érthetően és jól magyaráztak, a tempó is jó volt.  Összefoglalva, barátságos közösségben, nagy szakértelemmel rendelkező, hozzáértő oktatóktól sok hasznos információt kaphatsz.
-Kovács Gergely-

Valóban elégedett vagyok, értik a munkájukat és segítőkészek. Az elmélet nagyon jó, a gyakorlati helyszín érdekes, nehéz lett volna ilyen mozgó helyszínt találni még. Azért választottam az iskolát, mert az interneten is látszott a hozzáértés. Szívesen ajánlom.
-Zoller-Kovács Margit-

Másoknak is ajánlom, mivel szerintem ez egy tökéletes nap volt.
-Lukács László-

Nagyon segítőkészek, közvetlenek, az elméleti előadás nagyon alapos. Maximálisan elégedett vagyok mindennel.
-Fischer László-

Professzionális volt, minden kérdésemre választ kaptam. Szerettem volna megtanulni használni a gépemet, ez sikerült is. Csak ajánlani tudom!
-Koszó Gábor-

Az elmúlt hónapokban több fotós képzésen is jártam, de ez volt az egyetlen, aminek a végén is pont olyan lelkes maradtam, mint a kezdetén, mivel mindent értettem. Külön kiemelném az oktatók hozzáértését és segítőkészségét,  valamint, hogy egyénileg is foglalkoztak mindenkivel.
-Piroska Dóra-

Közérthető módon mondták el, amit a használati útmutatóból nem értettem. Nagyon jó és hasznos volt, de természetesen még emésztenem kell a tanultakat. A gyakorlati helyszín kimeríthetetlen témaforrásnak bizonyult, ide biztos visszatérek majd még fotózni.
-Holubné Nagy Ildikó-

Nagyon jó szakmai tudással rendelkeznek, segítőkészek, minden kérdésemre kielégítő válasz kaptam. Jól felszerelt oktató terem, a gyakorlati helyszín kiváló fotózási lehetőségekkel bírt. Minden igényt kielégítő tanfolyam volt, bátran ajánlom minden fotózás iránt érdeklődőnek.
-Lovranits Zsolt-

Kedves, közvetlen, a csoport sokszínűségét rugalmasan lekövetőek a tanárok. Az elméleti anyag jól befogadható a töménysége ellenére is. Maga a helyszín tökéletes, rend és tisztaság van, látszik, hogy akik itt dolgoznak szeretik és törődnek is vele. A gyakorlati helyszín tökéletes volt, kedvet adott. Ahhoz, hogy legyen fogalmad a gépedről, el kell jönnöd ide! Nem éreztetik veled, hogy béna vagy, mindenkit a nyitottságra ösztökélnek a gyakorlati oktatás sikerélményei pedig tovább ösztönöznek.
-Simanecz Tünde-

Lényegre törő és érthető volt az előadás, kedves, segítőkész és nem utolsó sorban türelmes oktatókkal.
-Szűcs Mihályné-

Csak jót tudok mondani, tömör, velős, lényegre törő előadás volt, utána a gyakorlatban ki is próbálhattuk magunkat és a gép tudását is.
-Nagy Sándor-

Maximálisan elégedett vagyok. Hitelesek, széleskörű tudásukat, tapasztalataikat érthetően és lényegre törően adták át.Az elméleti helyszín kényelmes, komfortos, a gyakorlati helyszín nagyon szép, rendezett park volt, ahol a tanultakat rögtön ki is próbálhattuk. Bátran ajánlom mindenkinek, akik az alapokat szeretnék elsajátítani.
-Rácz Lilla-

Segítőkészek voltak, minden kérdésre készséggel válaszoltak, az előadás tartalmas és tömör, csak az idő rövid egy kicsit. Maga a helyszín kifogástalan, rendezett, tiszta. Nem volt tervben ez a tanfolyam, de a Média Markt-ban a gépvásárlásnál kaptuk ezt a kupont ajándékként erre a tanfolyamra. Most így utólag, ha nem lett volna a kupon, akkor is megérte volna.
-Csiernyik László-

Az oktatók munkája kiváló, az előadás kellően részletes és megfelel a tanfolyam meghirdetett témájának. A képzés helyszíne nagyon kulturált, jól felszerelt. Ajánlom mindenkinek.
-Gáspár Sára-

Minden megfelelő volt, érthető előadás, kérdésekre érthető válaszok. A gyakorlati helyszínen a tanult anyag minden elemére volt példa. Jöjjenek el!
-Fehér Viktória-

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a fotózást! Az oktatók nagyon jók, az elméleti előadás tartalmas és bőséges, a gyakorlati helyszín kiváló. Nem hiányoltam semmit.
-Kiss Boldizsár-

Nagyon elégedett vagyok! Kellően elmélyült szakmailag, de nem megy az érthetőség rovására. Kulturált, igényes helyszín, a kor technikai fejlettségéhez igazodva. A gyakorlati helyszín  kiválóan alkalmas volt az elméletben tanultak gyakorlati alkalmazására. Próbálják ki!
-Pálos István-

Nagyon hasznos nap volt. Évek óta használom a gépem, de most itt sokkal jobban megismertem és ennek nagyon örülök. Mindenképpen ajánlom, sok újat lehet tanulni.
-Gruber Anna-

Egy mondatba sűrítve, maximálisan elégedett vagyok mindennel, tökéletes nap volt.
-Bándi Norbert-

Kiválóak voltak az oktatók, meggyőztek arról, hogy egy hosszabb tanfolyamon is érdemes lenne részt venni.
-Oros Anikó-

Nagyon elégedett vagyok, sok fontos és hasznos információval gazdagodtam, amit a gyakorlatban rögtön ki is próbálhattam. Javaslom mindenkinek!
-Lakatos György-

A Média Marktos kupon akció keretében kaptam ezt a tanfolyamot és nagyon örülök, hogy úgy döntöttem, eljövök. Az elméleti előadás jól felépített, érthető és élvezhető volt.  A gyakorlati helyszín érdekes és nagyon jó alapanyag volt a tanultak alkalmazására. Bátran jelentkezzenek, mert nagyon hasznos tanfolyam volt.
-Gombai Ildikó-

Abszolút elégedett vagyok, mert amit ilyen rövid idő alatt lehetett, azt átadták. Ügyfélközpontú, mindennel felszerelt az iskola, kellemes környezetben. A gyakorlati helyszínen többféle lehetőség is adott volt a frissen tanultak gyakorlására. Ismerős ajánlotta a tanfolyamot és én szívesen tovább ajánlom másoknak.
-Barna Zsuzsa-

Nagyon segítőkészek voltak, érthetően, világosan magyaráztak, a kivetítőt mindenhonnan tökéletesen lehetett látni. Ez egy ingyenes lehetőség volt számomra, de visszajövök, mert szimpatikusak és meggyőzőek voltak az oktatók.
-Vargáné Tóth Katalin-

Ne hagyják ki, mert nagyon felkészültek az oktatók,  segítőkészek, hitelesek, minden kérésre választ adnak. Köszönöm, hogy itt lehettem!
-Oláh Gábor-

Felkészültek voltak, mindent érthetően magyaráztak, a gyakorlat nagyon szép helyen volt, izgalmas témákat fotóztunk. Mindenképpen ajánlom annak, akit egy kicsit is érdekel a fotózás, mert nagyon hasznos dolgokat tanultunk még ilyen rövid idő alatt is.
-Chilf Brigitta-

Ez egy ingyenes tanfolyam volt számomra a Média Markt által, de egyébként is szerettem volna menni egyre, így ez pont kapóra jött. Az oktató nagyon hiteles, segítőkész és türelmes volt, az elméleti anyag tényleg a kezdők szintjéhez van igazítva, a gyakorlati helyszín nagyon jó volt. Maximálisan meg vagyok elégedve mindennel.
-Kóródi Marianna-

A Media Marktban kaptam az utalványt és nagyon örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon. A rövid idő ellenére alapos betekintést nyertünk gépeink használatába, sokat tudtunk meg az alapvető beállításokról, a fényképezés elméletéről, amelynek egy részét utána a gyakorlatban is kipróbáltunk. Egész másképp fogom kézbe a gépemet azóta. Köszönjük a türelmet és a válaszokat a sok-sok buta kérdésre.
- Bóna Márk -

Mindkét oktató lelkes, figyelmes és nem utolsó sorban türelmes volt. Az elmélet jól szemléltetett és érthető volt, a gyakorlati helyszín tökéleten alkalmas a hallottak kipróbálására. Mindent összevetve, nagyon hasznos volt, nem gondoltam volna, hogy egy napba sűrítve ennyi mindent át lehet adni.
-Kovács Anita-

A tanárokkal és munkájukkal, valamint az elméleti és gyakorlati helyszínekkel egyaránt tökéletesen elégedett vagyok. Bátran ajánlom mindenkinek!
-Venyercsán Zsolt-

Csak jót hallottam az  iskoláról és én is csak jót tudok mondani, jöjjenek bátran, ha fotózást akarnak tanulni!
-Petrik Annamária-

Igényes, érdekes, sokat lehet tőlük tanulni, csak ajánlani tudom.
-Szika Martin-

Barátságos oktatók, sallangmentes, lényegretörő oktatás, amiért jöttem, mindenre választ kaptam. Aki fotózást szeretne tanulni, ide jöjjön!
-Dimitrov Roland-

Az előadás érthető és élvezetes volt, a helyszínek tökéletesek, nagyon elégedett vagyok, sokat tanultam ezen a napon.
-Csizmadia Gézáné-

Érthető és hiteles volt, sokat tanultam.
-Tóth Katalin-

Igazán segítőkészek, felkészültek voltak, jól rendszerezett anyaggal készültek, amit érthetően magyaráztak el. A gyakorlati helyszín sok lehetőséget és témát adott az elméletben tanultak kipróbálására. Aki szeretne kilépni az automata használati módból, feltétlen jöjjön el egy ilyen képzésre.
-Tóth Zsuzsanna-

Maximálisan elégedett vagyok, egyetlen észrevételem lenne, a gyakorlati helyszínen konkrét feladatokat kéne adni, ezáltal célzottabb lenne az elméletben tanultak alkalmazása.
-Szöllősi-Könczey Ivett-

Mindennel elégedett vagyok, szívesen ajánlom, mert szuper volt!
-Varga Tímea-

Gépet szeretnék venni és reméltem, hogy ez a tanfolyam segítséget ad a döntéshez. Abszolút elégedett vagyok, széleskörű, egyértelmű ismereteket adott.
-Kalocsaven Elvira-

10/10 pontot adnék erre a képzésre, még bírtam volna plusz két óra gyakorlatot, mert nagyon élveztem! Tömény, de érthető és nagyon hasznos, mindenképpen ajánlom bárkinek.
-Tóth Kristóf-

Felkészültek az oktatók, nem lehetett olyat kérdezni, amit ne tudtak volna. Átfogó képet adott az alapvető fogalmakról, funkciókról, rövidítésekről.
-May Marcell-

Pont annyi információ volt benne, ami egy kezdőnek nem túl sok, de nem is kevés. Abszolút ajánlom mindenkinek, aki többet szeretne tudni a gépe használati lehetőségeiről.
-Pataki Márton-

Kedves, közvetlen a kommunikáció, érthető a tananyag, pont megfelelő a tartalom, se nem sok, se nem kevés. Jártam már más fotósiskolában is, nem voltam elégedett, itt azonban a hitelesség nem csak látszat!
-Kárpáti Gabriella-

Szerettem volna megismerni a gépem és ez sikerült is!
-Kiss Barbara-

Teljes mértékben elégedett vagyok az oktatókkal, illetve mindennel, nekem közel is van a helyszín. Aki teheti, jöjjön, érdemes!
-Kiss Judit-

A kíváncsiság hozott ide, ajánlom másoknak is, korrekt képzés volt.
-Pruneán László-

Szakmailag felkészültek, az előadás érthető és alapos, a műterem jól felszerelt csak ajánlani tudom!
-Belianszky Krisztina-

Nem hiányoltam semmit, profi volt a helyszín, a technika, jók az oktatók, ajánlom, jó választás volt.
-Cserepka Sándor-

Laikusoknak is érthető módon adták le a legfontosabb dolgokat, de biztos vagyok benne, hogy gyakorlott fotósoknak is tudnak újat mondani. A tanfolyam után legszívesebben indulna az ember kipróbálni a 6 óra alatt tanultakat!
-Magyar Enikő-

Azt kaptam, amit vártam, közvetlen, pontos, érthető előadás, nagyon jó gyakorlati helyszín. Az oktatók tudása, felkészültsége és a szimpatikus légkör miatt szívesen ajánlom mindenkinek.
-Kelemen Krisztina-

Tökéletes volt az előadás, jól felszerelt a műterem, csak ajánlani tudom!
-Kostevc Árpád-

Szerettem volna többet tudni a fényképezőgépem beállítási lehetőségeiről, hogy ne csak az automata módot használjam és ez a tanfolyam nagyszerű alapot adott ehhez.
-Molnár Zsuzsanna-

Teljes mértékben elégedett vagyok az oktatókkal, amiért eljöttem, megtanultam. Nagy élmény volt számomra a vakuszinkront használni, illetve egy komoly műteremben fotózni. Jöjjenek el, mert megéri!
-Endrédi Dániel-

Nagyon tetszett minden, szerettem volna fejleszteni a technikám és ez sikerült is. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, mert hasznos volt.
-Jánosi Lilla-

Ajánlás alapján jöttem ide és én is csak jót tudok mondani. Az előadás nagyon jó, bár nekem kicsit tömény volt és szerintem egy írásos jegyzet jó lenne kísérőnek. Egyébként minden teljesen jó volt.
-Jánosi István-

A tematika és a közelsége miatt választottam a tanfolyamot, teljes mértékben elégedett vagyok mindennel. Mindenképp ajánlom.
-Fedúr Oszkár-

Maximálisan elégedett vagyok a tanárok munkájával, az előadás tartalmával, a technikai felszereltség szuper, a helyszín kifogástalan. Azért döntöttem a tanfolyam mellett, mert rugalmasak és az ár is megfelelő.
Semmiképp ne hagyják ki!!
-Lamár József-

Egy barátom ajánlotta a tanfolyamot, ami számomra teljesen tökéletes volt. Az előadás tartalmas, a helyszín jól felszerelt.
-Gulyás András-

Boldog vagyok, hogy ezt a képzést választottam, sok hasznos infót kaptam és összeállt a kép. Maximálisan profi volt a technikai felszereltség és a gyakorlati helyszín is. Vonzónak találtam a tematikát és az ár/érték arányt, ezért választottam ezt az iskolát, másnak is ajánlanám, nekem sokat segített.
-Asbóth Henriett-

A tanfolyam jól összefoglalja az alapokat, más ajánlotta nekem az iskolát, de én is csak azt tudom mondani, hogy jöjjenek és okosodjanak :)
-Keller Márta-

Tudatos géphasználat és a képmegjelenítés továbbfejlesztése miatt választottam a tanfolyamot, ami nagyon hasznos és gyakorlati tanácsokkal látott el.
A tanárok csillagos ötöst kapnak tőlem :)
Mindenkinek ajánlani tudom és fogom is.
-Rákosi Katalin-

A tanfolyam jó hangulatú, a tanárok segítőkészek, a leadott anyag mennyisége pont elég volt ennyi idő alatt.
Az iskolát az interneten találtam, szimpatikus volt és nekem még közel is. Másoknak azért ajánlanám, mert kezdetnek pont jó!
-Margaritis Nikolaos-

Teljes egészében meg voltam elégedve a tanárok munkájával az előadás tartalmával és a helyszínnel is.
A technikai felszereltség is nagyon komoly.
-Somogyi Norbert-

Az oktatók tökéletesen nyitottak és nem szigorúan-szárazan darálták le a tudnivalót, az sem volt probléma, hogy a filmes technika megszállottja vagyok. Másoknak a tanfolyamról azt mondanám: Ha vettél egy tükörreflexes gépet, és eddig csak "P"-ben használtad itt a helyed. Ha érdekel a blende és a záridő ne töprengj!
-Balázs Gábor-

Végre közelebb kerültem a gépemhez :) A tanfolyamot ajándékba kaptam, de másoknak is csak azt tudom mondani, hogy jöjjenek el, nagyon hasznos és a pizza is finom!
-Gunglné Milbich Ágnes-

 Az oktatott anyag valóban a kedvteremtéshez a legszükségesebb anyag volt, ugyanakkor azok is azonnal használható, és tovább is fejleszthető tudást kaptak, akiknek nincs módjuk további tanfolyamokon részt venni.
Rendkívül jó volt az elméleti képzésen belül az általános  és a konkrét ismeretek aránya. Szenzációs volt az elmélet és a gyakorlat aránya, szinte valamennyi említett technikát (természet fotó, sport fotó, közeli kép elmosódott háttérrel, trükkök, stb.) azonnal ki is próbálhattunk.
Kiemelkedően jó volt az oktató is.  Sugárzott belőle, hogy nemcsak ismeri de szereti is, amit csinál, és szívesen osztja meg a tudását. A számtalan, többször ismétlődő "amatőr" kérdésre is mindig segítőkészen válaszolt, soha egy pillanatig sem éreztük, hogy zavarja a jelenlévők hozzá nem értése. Válaszai rövidek, érthetőek és szakszerűek voltak (az általa javasolt beállításokkal valóban olyan képek készültek, amilyeneket előre megterveztünk.)
Röviden: használható tudást adott, és ekkora időkeret esetén egy mondatot se vennék el belőle és egy mondatot sem tennék hozzá. Úgy volt tökéletes, ahogy volt. Köszönöm!
-Bilonka Árpád-

Kedves és hozzáértő szakemberek segítették az ismeretszerzést. A célnak teljesen megfelelő, jól felszerelt a helyszín, a vártnál jobb ellátással. Nagyon pozitív, hogy tudtak gépet biztosítani és hogy az elméletben tanultakat rögtön hasznosíthattuk is egy gyakorlati oktatás keretein belül. Ajánlás alapján jöttem és nem csalódtam!
-Pomázi Erna-

Szakmailag jól felkészültek, érthetően, egyszerűen elmagyarázták a tudnivalókat, nagyon hasznos volt. Aki szeretne jó képeket csinálni, mindenképpen jöjjön el, mert megéri.
-Horváth József-

Teljesen elégedett voltam, az előadás lényegretörő volt, a gyakorlat tökéletesen illeszkedett az elméletben tanultakhoz. Ajánlották és én is ajánlom szívesen másoknak is.
-Garainé Ár Mária-

Az oktatók munkája számomra abszolút hiteles volt, az elmélet és a gyakorlat is az elvárásaimmal megegyezett. Problémamentes, technikailag jól felszerelt volt az oktatás.
-Nagy Ágnes-

A fotózással most barátkozók, vagy kezdők számára tökéletes indítás.
-Ercsényi Lajos-

Nekem jobb lett volna ezt két napra beosztani, mert az elméleti rész nem tudott kellően leülepedni bennem a gyakorlat előtt. Felhívnám a figyelmet, hogy mielőtt idejönnek, ismerkedjenek a gépük alapfunkcióival.
-Kerülő Tünde-

Maximálisan elégedett vagyok, rövid, tömör, igényel még némi emésztést és természetesen rengeteg gyakorlást.
-Szmodics Ágnes-

Jó volt látni az oktatók technikai tudásukból eredő magabiztosságát. Kiválóan összefoglalták az alapokat, ügyesen elrejtve néhány "étvágyfokozót". A gyakorlat jó lehetőséget biztosított a tanultak kipróbálására. Ajánlom mindenkinek, annyit ad, amire szükség van.
-Galántai János-

Minden kérdésre válaszoltak, jól felkészültek voltak, minden átadott információt nagyon hasznosnak tartok. A gyakorlat az elméletre épült. Érdemes eljönni, sok mindent  lehet tanulni rövid idő alatt, jó áron!
-Szőke Kristóf-

Maximálisan elégedett vagyok a tanárok munkájával, az előadás lényegretörő és érdekes volt, a képzés helyszíne könnyen megközelíthető és rendezett, az oktató terem tiszta és világos. A gyakorlati helyszín tökéletesen biztosította az elméleti anyag gyakorlásához való teret. A költségvonzata is nagyon baráti, így szívesen ajánlom mindenkinek.
-Petrény-Pádár Anikó-

Könnyen érthető, érdekes volt az elméleti oktatás, változatos, témával, lehetőségekkel teli a gyakorlati helyszín. Személy szerint nagyon sokat tanultam a mai alkalommal.
-Daróczi Péter-

Az oktatók, ami ebbe az időbe belefért, azt mindent átadtak. A gyakorlati helyszín változatos volt, jó a technikai felszereltség, az oktató terem kiváló, jó az ár-érték arány. Egyéni kérdésekkel készüljenek fel, mielőtt idejönnek.
-Vontszemű Gábor-

A netes keresgéléseim alapján ez a honlap volt a legszimpatikusabb. Abszolút érdekes és jó volt, folytatom további tanfolyamokkal.
-Soós József-

Az oktatók kiváló munkát végeztek, profi a szervezés, profi a szolgáltatás. Mindenképpen ajánljuk.
-Németh Ildikó-
Voltam már itt tanfolyamon, a színvonal most is a vártnak megfelelő volt. Tartalmas, érthető elmélet, jól megválasztott gyakorlati helyszín.
-Nagy Sándor-

Nem tudtam, hogy létezik ilyen rövid tanfolyam, egy ismerősöm ajánlotta, akinek bízom az ítéletében. Rövid, de tartalmas, hasznos és praktikus, érthetően előadva.
-Nagyházi-Soóky Anna-

Az elméleti és a gyakorlati helyszín és az oktató munkája is nagyszerű volt, Az alapok megismeréséhez tökéletes a tanfolyam.
-Trautmann Balázs-

Kerületi lakosként örültem a lehetőségnek, hogy itt találtam ezt a tanfolyamot. Nagyon korrekt, felkészült oktatókat, jól felépített előadást és a leadott anyaghoz illő gyakorlati helyszínt kaptunk. Csak ajánlani tudom.
-Ladányi Gábor-

Már vettem részt itt más tanfolyamon is, most sem kellett csalódnom. Aki csak egy kicsit is jobban akar fotózni az átlagnál, feltétlen jöjjön el.
-Pádár Kata-

Nagyon hasznos nap volt, sok új információval, nagyon tetszett. Az ár-érték arány kiváló.
-Weinhardt Csaba-

Teljesen meg vagyok elégedve, rengeteg újat tanultam és a pénztárcámat sem terhelte meg.
-Molnár Csaba-

Maximálisan segítőkészek, jól felszereltek, nagyon szép, látványos helyszínre vittek gyakorlatra is. Akik nem tudják, mit tud a gépük, jöjjenek el egy ilyen kurzusra.
-Zádori Orsolya-

Elsősorban szimpatikus volt az ár. Nagyon elégedett vagyok mindennel, leszámítva a 40 fokot, a gyakorlati helyszín is tökéletes volt. Minden kezdő ismerősömnek ajánlani fogom.
-Óré Adrienn-

Szakmailag felkészült, közvetlen, maximálisan segítőkész a csapat, nagyon jó hangulatú az oktatás. Ajánlás alapján jöttem ide, amit szívesen teszek majd én is.
-Schnierer Ildikó-

Én eddig nem mertem a manuál funkciót használni, mostantól az automatát nem fogom! Szívesen ajánlom, nem csalódtam semmiben.
-Dr. Ferenchalmi Zsuzsanna-

Nagyon elégedett vagyok az oktatókkal, nagyon jó volt az elméleti rész és tetszett a gyakorlati helyszín is. Amit ígértek, maximálisan teljesítették.
-Kovács Györgyné-

Szerettem volna jobban megismerni a gépemet és ez sikerült is. Nagyon szuper volt ajánlani fogom mindenkinek.
-Imre István-

Nagyon megtetszett, hogy van egy ilyen 1 napos betekintési lehetőség a fotózás rejtelmeibe. Az idő rövidsége ellenére nagyon hasznos, lényegre törő és gyakorlatias volt, abszolút ajánlani tudom mindenkinek.
-Vacsi Anita-

Érthető, használható információkat kaptunk, felkészült és segítőkész oktatóktól. Jó hangulatú, szakmailag megfelelő kurzus volt.
-Solti Hedvig-

Gyors és érthető, nagyon jól szerkesztett elméleti anyag, megfelelő ismereteket ad azok számára, akik most kezdenek ismerkedni a fotózás világával.
-Nehéz Tamás-

Szerettem volna megismerkedni a tükörreflexes gépek alapvető működésével, a vonatkozó alapfogalmakkal és a gyakorlatban történő alkalmazásukkal. Ezek az igényeim teljes mértékben kielégítésre kerültek, így bátran ajánlom mindenkinek a tanfolyamot.
-Lovas Mercédesz-

Nagyon elégedett voltam mindennel, számomra nagyon hasznos nap volt.
-Lingurár Zsuzsanna-

Minden szép volt és jó, nagyon köszönöm. Örömmel ajánlom másoknak is.
-Herczegné Lakner Zsófia-

Kedvesek, segítőkészek, jól felkészültek az oktatók, maga a tanfolyam jól felépített, a helyszín remek. Éppen most vásároltam gépet és nagyon örültem, hogy rátaláltam erre a tanfolyamra. Kedvező áron,nagyon sokat tanulhatsz, csak ajánlani tudom!
-Cselő Mária-

Teljesen elégedett vagyok, az oktatók felkészültek és figyelmesek voltak, az előadás érthető és jól alkalmazható, a helyszín nagyon jó. Mindenkinek ajánlom, nagyon profi volt.
-Fejes Csaba-

Egy ismerősöm ajánlotta a tanfolyamot, örülök, hogy eljöttem, hasznos és jó alapokat ad. Az oktatókkal rendkívül elégedett voltam.
-Sztana Szilárd-

Az oktatók munkáját jónak ítélem, az előadás hasznos volt, sokat tanultam. Ajánlanám mindenkinek, színvonalas tanfolyam volt.
-Hetényi György-

Maximálisan elégedett vagyok, bár kicsit sok az infó elsőre annak, aki teljesen kezdő.
-Mocsári Csaba-

Teljesen kezdő révén nagyon sok információ áramlott, amit majd jobban el kell mélyítenem. A helyszín tökéletes, a gyakorlati rész helyszínei pedig kifejezetten kiválóak. Amiatt döntöttem a tanfolyam mellett, mert nem kellett hónapokra befizetni, hanem lehetőségem nyílt egy kis "belekóstolásra".
-Szöllősy Krisztina-

Nagyon jól és érthetően adták át az anyagot, lényegre törő és hasznos információkat kaptunk. Maga a helyszín kulturált, tiszta, a technikai felszereltség profi. A hétvégi időpont és az ár külön pozitívum.
-Klupács Attila-

DSLR gépet készülök vásárolni, ezért jöttem el. Nagyon jó volt, ajánlom másoknak is.
-Takács Róbert-

Szuper volt, érdemes mindenkinek beiratkozni, aki egy kicsit is lelkesedik a fotózásért.
-Tóth Emese-

Nagyon pozitívak az élményeim, jó fejek a tanárok, jó az oktatás és nagyon profi a felszerelés.
-Petró János-

Új gépet vásároltam és szerettem volna megtanulni a kezelését. Nagyon hatékony, érthető és lényegre törő tanfolyam, rövid idő alatt nagyon sok hasznos információt kaptunk. Nagyon örülök, mert úgy érzem sokat tanultam ma, köszönöm.
-Docsa Diána-

Sok kérdésemre, félelmemre megoldást kaptam, világosodom! Jó a helyszín, kedvező az ár, jók az oktatók, gyere te is!
-Ditte Photo-

Azt kaptam, amit vártam, ennyi idő alatt nagyon sokat tanultam. Tartalmas, érthető előadás volt, ajánlom másoknak is.
-Nagy Anikó-

Maximálisan elégedett vagyok, az oktatók készségesek, maximálisan felkészültek, az elméleti előadás átlátható, könnyen érthető és az utána következő gyakorlat megalapozását szolgálja.
-Szabó Timea-

Tökéletes, jól felkészült munka volt, beleláthattam ismeretlen gépekbe, megismerhettem felszereléseket. Praktikus tanfolyam volt, nagyon jó áron.
-Török Balázs-

Az abszolút kezdő számára is érthetően, követhetően magyaráztak a tudnivalókat. Kellemes, rendezett környezet, minden szempontból alkalmas a tanulásra, gyakorlatra. Mindenképp ajánlom, mert nem csak azoknak hasznos, akiknek hobbijuk a fotózás, hanem azoknak is, akik még sohasem használtak tükörreflexes gépet.
-Groszkopf Katalin-

Alapos és átfogó volt, nagyon sokat magyaráztak, minden kérdésre választ adtak, még egy-két szakmai titkot is elárultak. Egy ismerősöm itt végzett és látványos volt a fejlődése, ezért jöttem ide.
-Hadnagy Tünde-

Tökéletes tanfolyam az alapok elsajátításához, kellemes környezet, profi, kedves, segítőkész tanárok. Időhiány miatt csupán, de a fotózás eredményessége nem derült ki.
-Felkai Marianna-

Amit ebbe a 6 órába bele lehetett sűríteni, az minden benne volt. Az oktatók maximálisan segítőkészek és kedvesek, mivel gép vásárlás előtt állok, kaptam egy gépet az iskolától a mai napra, amiért külön köszönet!
-Pápai Mónika-

 

Kedves!

Örömmel vettük jelentkezésedet az október 17-én induló alaptanfolyamunkra. Mivel túljelentkezés jellemzi csoportjainkat, így a beérkező előleg befizetés alapján tudunk helyet biztosítani. A mellékelt díjbekérő számla alapján fizethetsz átutalással, vagy akár személyesen a FotóArt oktatási központban ( XVI. ker. Margit utca 18),hétköznap 9-14h között, más időpont esetén telefonon kérnék egyeztetést.

 

Mivel a jubileumi évben induló képzésre jelentkeztél, automatikusan biztosítjuk számodra az 50.000 Ft-os művészet pártoló támogatást, így a tandíj összege 149.000 Ft. helyett, 99.000 Ft, mely részletben is fizethető 39.000Ft-os kezdő részlettel. A befizetés határideje a díjbekérőn található.

 

Előre is köszönjük, számítunk rád a csoportban.

Weboldlunk cookie-kat (sütiket) használ, a felhasználói élmény növelése érdekében. A sütikről és a teljes adatvédelmi nyilatkozatunkról itt olvashat bővebben: Az Ön személyes adatainak védelme.

Honlapunk tovább böngészésével elfogadja ezek használatát.