Vélemények a modellfotó tanfolyamról

 

Profi, hozzáértő szakemberek foglalkoztak velünk, mindezt családias hangulatban és környezetben, ami még jobban megkönnyítette a tanulást. A modellek nagyon rutinosak, együttműködőek, a felszerelés amit használtunk pedig profi volt. Számomra külön megtiszteltetés volt, hogy Kadosa Zoltán előadásait hallgathattam.
-Sárosi András-

Kifogástalan volt minden, nagyon jól felszerelt stúdió, szuper modellek, jó oktatók. Akit a fotózásnak ez a területe érdekel, ne hagyja ki.
-Halász Pál-

Itt kezdtem fotózni, ezért jöttem újra és jövök a jövőben is. Amit és ahogyan oktatnak, minden szempontból maximálisnak mondható.
-Stróbl Tamás-

Szeretném tovább fejleszteni magam és úgy érzem, hogy az itt tanultak használható tudást adtak. Színvonalas volt, nem volt semmi amit hiányoltam volna, számomra megérte.
-Ritók-Filip Áron-

Az ár/érték arány és a hétvégi oktatás miatt esett a választásom erre az iskolára. Teljesen elégedett vagyok, nekem nem hiányzott semmi, jó volt az elméleti oktatás és a modellekkel is nagyon jól lehetett együtt dolgozni. Nyugodt szívvel ajánlom másoknak is.
-Puska Judit-

Az alaptanfolyam után ez a kurzus is nagyon hasznos volt. Ajánlom, mert változatos volt, jó oktatókkal és klassz modellekkel.
-Koczkás János-

Tetszett az alaptanfolyam színvonala, ezért választottam a haladó szintű képzésüket is. Az oktatókkal, modellekkel egyaránt elégedett vagyok, a helyszín és a felszereltség teljesen rendben van, az elméleti részt az ismétlések miatt néha kicsit hosszúnak találtam. Szívesen ajánlom másoknak is.
-Sebesi Éva-
Korszerű, gazdagon felszerelt műteremben, kiváló oktatóktól, rengeteg újat tanultunk. Az alaptanfolyam meggyőzött arról, hogy a haladó szintet is itt folytassam.
-Papp Ágoston-

Tartalmas és jól felépített tanfolyam volt. Ajánlom mindenkinek, mert akármilyen szinten is tart, biztos tud újat tanulni.
-Szentkúti Zoltán-

Rendkívül vidám, gyakorlatias, profi oktatásban volt részem. Ez adta meg azt a pluszt, amitől biztosan tudom, hogy fotózni akarok!!! Köszönöm!
-Kondás Andrea-

Az alaptanfolyam elvégzése után egyértelmű volt, hogy folytatom haladó szinten a tanulást. Úgy értékelem, hogy az oktatóink a tudásuk legjavát adták most is, csak pozitív élményekről tudok beszámolni az itt töltött időkről.
-Kránicz László-

Ez a kurzus az alaptanfolyamhoz folytatólagosan csatlakozik, kiváló, érthető elméleti és gyakorlati oktatással.Kadosa Zoli most is kiváló, mint oktató és mint ember egyaránt. A műtermi világ számomra nagyon érdekes volt.
-Müller Tibor-

Jó volt ez a három hétvége, sok újat tanultunk,nagyon jó a felszerelés, a helyszín, jó volt, hogy egyszerre két helyszínen is lehetett fotózni. Amit hiányoltam, legalább még egy hétvége!!
-Kibédi-Varga Aladár-

A korábbi tapasztalatok, a minőség és az időpont miatt választottam a tanfolyamot.Végtelenül jó hangulatú, kiváló oktatókkal, ügyes modellekkel, kihagyhatatlan!
-Pajor Tamás-

A tanárok profik, az elmélet pont annyi amennyi kell, a modellek ügyesek, aranyosak, a helyszín tökéletes. Mit hiányoltam? Egy jobb gépet a kezemben!! Nagyon hasznos volt, jó a csapat, jó a hangulat, jó döntés volt!
-Frim Réka-

A fotós fesztivál szuper szervezettsége miatt választottam az iskolát. Maximálisan elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek.
-Perlaki Rita-

Az alaptanfolyamot itt végeztem, az ottani tapasztalatok alapján jelentkeztem erre. Tetszett a tematika, az előadások felépítése, imádom a stúdiótokat. Amit hiányoltam, citromos nápolyit a csokis mellé!!!
-Váczi Vanda-

Teljes mértékben elégedett vagyok, segítőkészségben és jó tanácsban nem volt hiány, az előadások színesek és sokrétűek voltak, a modellek ügyesek és kreatívak, a hozzáállásuk és lelkesedésük kiemelkedő. Ismerős ajánlotta a kurzust, nem csalódtam a véleményében.
-Tarpataki Zoltán-

Nagyon megszerettem az oktatóinkat, tetszett a közvetlenségük, lazaságuk, a hihetetlen lelkesedésük, hogy mindig türelmesek, még ha hülyeséget is kérdeztem. Minden modell kedves és együttműködő volt, a technikai felszereltség csillagos ötös. Köszönöm, hogy itt tanulhattam!!
-Perlaki Anikó-

Jól felkészült, érdekfeszítő előadásokat tartottak, nagyon sok új ismerettel gyarapodtam a  fotográfia történetéből is. Komoly technikai háttérrel, jól felszerelt stúdióval, nagyon jól együttműködő modellekkel dolgoztunk. Csak pozitív tapasztalataim voltak a tanfolyam alatt.
-Tóth József-

A tanárok tudása és segítőkészsége már ismert volt előttem, most sem csalódtam. A modellek nagyon szépek és segítőkészek, a helyszín és az elméleti előadások is jók voltak.
-Őz Gábor-

Most hogy lassan leülepszik amit kaptunk tőletek a suliban, "tollat" ragadtam.

Egyrészt szeretném, ha tudnád, nagyon örülök, hogy megismertelek benneteket és elmentem a sulitokba. Rég találkoztam két ilyen pozitív, segítőkész, és nagyon szerény (!) emberkével.

Szerintem írhatok többes számban, mert én úgy láttam, a többiek hasonlóan éreznek mint én (nem volt uncsi...) Sok dolgot kaptam / kaptunk tőletek. Elméleti segítséget, profi(!!!) helyszínt, útmutatást, hogy el tudjunk indulni a technikában, és mindemellett némi magabiztosságot, hogy ezután, ha valakit fotózni kell, bátrabban tudjunk instruálni, "hozzányúlni" a technikához, beállításokhoz, modellhez :).

Az biztos, hogy aki velem kapcsolatba kerül, és suliba szeretne menni, ajánlani fogom nekik!

Mint talán mondtam korábban, 8 éve foglalkozom "komolyabban" a fotózással (ez nektek nem sok, nekem igen :)), rengeteg amatőr dolgot / praktikát / technikát kipróbáltam, de hiányzott valahol egy koncepció, összegzés, ill. a profibb cuccok megismerése. Neked biztos nem kell magyarázni, hogy teljesen más a netről / könyveket olvasni, kipróbálgatni, mint iskolában meghallgatni, tapasztalni.
-Gátmezei Zoltán-
Lebilincselő az oktatók tapasztalat mennyisége amely nagyon érződött  a gyakorlati előadásokon, amit hiányoltam,  ennek egy írásos változata is jó lett volna. Nagyon profi kellékekkel és technikai felszereléssel tanítanak. Ajánlották is az iskolát akik már végeztek itt és a tavalyi meg az idei fotósfesztivál meggyőzött arról, hogy  itt a helyem!
-Bősze Ferenc-

A tanárokkal maximálisan elégedett vagyok, nyitottak , segítőkészek, mindenre kaphatók!!Az elméleti előadások egy kicsit lehetnének pörgősebbek, de tartalmilag minden rendben volt itt is. A  helyszín  jól felszerelt , maga az iskola csendes, jól megközelíthető helyen van megfelelő parkolási lehetőséggel. Amit hiányoltam, az a reggeli pontos érkezés a tanulók részéről, egy kicsit lehetnének szigorúbbak az oktatók ezen a téren. Ajánlom másoknak is a tanfolyamokat!
-Szakál  Szilvia-

A tanárok előzékenyek, segítőkészek és abszolút kompetensek a munkájukban. Az elméleti előadások lényegre törőek, szemléletesek és könnyen megjegyezhetőek. A helyszín tágas a technikai felszereltségnek egy hibája van, nagyon rávilágít a saját felszerelésünk hiányosságaira!!Feltétlenül ajánlom mindenkinek, akkor is ,ha évek óta fotózik. A szaktudás és a felszerelés üde színfolt- bár a fotózás még mindig nem könnyű!!
-Berkovich Katalin-

Az oktatók sokat segítettek, fontos visszajelzéseket kaptam. Az elméleti előadások mennyisége és tartalma megfelelő volt, ami kicsit zavart , hogy  kezdetben a gyakorlat után volt az elmélet. A technikai felszereltség lenyűgöző és egyben inspiráló is - lesz mire gyűjteni! Amit hiányoltam egy kicsit több olyan technikai beállítást, ami az otthoni szűkös készletekkel is megy .A fesztiválon döntöttem el a jelentkezést a tanfolyamra, megérte!!
-Fedák Sarolta-

A fesztiválon beszéltem Kadosa Zoltánnal a tanfolyamról, szimpatikus volt, jelentkeztem. Az elméleti előadások érdekesek, de óránként jól jött volna öt perc szünet! A helyszín teljesen jó, a technikai felszerelés nagyon profi, talán jó lenne gyengébb felszerelést is kipróbálni.Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-Pálffy Gábor-

Nagyon tetszett a tanárok lelkesedése, segítőkészsége, az elméleti előadások kellően informatívak és színesek voltak. Egy kicsit több szabadtéri fotózás lehetett volna .A stúdió és a technikai felszereltség teljesen rendben van. Egy kis „ vizes” fotózást hiányoltam!Amit tanácsolnék: GYERTEK!
-Borsi Dávid-

Teljes mértékben azt kaptam amit reméltem! Az elméleti előadások jók, talán több példa híres fotósoktól jó lenne, de semmiképpen nem a mostani kialakított rend rovására, mert az jó. A helyszín , a technika, a kellékek teljesen ok .Nem lenne hátrány ha a leglényegesebb beállításokról lenne jegyzet, vagy ábra, egyébként az irigység sem talál kifogást. Ajánlom mindenkinek aki túl van az alapokon.
-Török István-

Megfelelő tájékoztatás, jó elérhetőség, kedvező ár-érték arány, jól felépített tematika jellemzi az iskolát. A tapasztaltak alapján a tanárok jól képzettek, széles látókörűek, megfelelő előadói készséggel. Mivel nem jártam még más stúdióban nincs összehasonlítási alapom, de az itteni helyszín, felszereltség, kellékek az én igényemnek tökéletesen megfeleltek. Nagyon jónak tartom a házilag barkácsolható eszközök bemutatását . Mindenképp ajánlanám, mert érdekes ötletek, jó háttéranyagok, tematikus munka és nem utolsó sorban kellemes hangulat jellemzi a tanfolyamot.
-Kapusi Krisztián-

Az alaptanfolyamot is itt végeztem , ezt a kurzust is csak ajánlani tudom . Nagyon jó a szakmai felkészültség, az elméleti anyag érthető ,profik az eszközök, jó a hangulat és nagyon jó a MODELL CSAPAT!!!
-Nyiri Szilárd-

Profi oktatás, profi szakemberek, az elméleti előadások tartalma jól összerakott anyag. A technikai felszereltség is teljes mértékben megfelel a tanfolyam céljainak. Amit hiányoltam az a nyomtatott/pdf anyag az elméleti oktatáson elhangzottakról. Más témában is jó lenne hasonló kurzus (rendezvényfotózás, színházi fotózás, képfeldolgozás, stb). Tömör, lényegre törő, gyakorlatias, csak ajánlani tudom mindenkinek!
-Szőke Richard-

A tanárokkal és munkájukkal nagyon elégedett vagyok. Az elméleti előadások jók voltak, talán a jogi részről, fényformálókról, egy kis fénymásolat, nyomtatott jegyzet jó lett volna. A helyszín megfelelő, 70-200-al is lehetett fotózni, ha nem állnak be eléd. Jó a felszereltség, szerintem jó volt, hogy mindenkinek volt kioldója, az elején mindig kéregetés volt lemaradt valaki egy-egy jó beállításról, de abban a pillanatban amikor mindenkinek lett, gördülékenyebb volt hogy ki, mikor, hol fotózik. Amit hiányoltam az pár lámpa beállítási jegyzet nyomtatva (2-3 összetettebb, pl. foltos stb. úgy, fénnyel, fényméréssel), amit minden tanuló egyesével szépen összerak, és a Zoli értékeli (mint a képértékelésnél). Kár, hogy vége van, azért jó lenne kis csoportos, alkalmi fotózás, pl. nyári, vízparti, kültéri stb., 2 havonta vagy alkalomszerűen. Nekem nagy élmény volt, bárkinek ajánlom, aki szeretne a modellfotózásról többet tudni.
-Becker Krisztián-


Az oktatók munkájával maximálisan elégedett vagyok. Az elméleti előadásokkal kapcsolatos észrevételem, hogy a vetített segédanyag lehetett volna frissebb anyagokból összeállítva. Az oktatás és gyakorlat számára teljesen megfelelő volt a helyszín, minden megvolt, ami az adott téma gyakorlásához szükséges volt. Az elméleti anyag jobb megismeréséhez több gyakorlati bemutatást szerettem volna látni. Csak az tudjuk gyakorolni amit jobban megismer az ember. Szerettem volna több Zoli által történő helyzet és az ahhoz tartozó világítás beállítását látni. Gondolom Ti is láttátok, hogy mi a tanulók egyszerre nehezen tudunk figyelni mindkettőre. Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Sok számomra új s követendő fogást, technikát ismertem meg. Őszintén ajánlanám minden kollégámnak azzal, hogy érdemes részt vennie bármennyire is úgy gondolja, hogy régóta foglalkozik fényképezéssel.
-Martinovich Ferenc-

Szakmailag és emberileg is nagyon meg voltam vele elégedve az oktatókkal. Az elméleti előadások jók voltak, a szöveges anyagokat szerettem volna nyomtatva megkapni. A csoportban néha előforduló ellentétek kellemetlenek voltak, de azért lehetett kezelni őket. (Hála a Vilinek is) Szuper volt! K.Z. a sztár!
Örülök, hogy összejön a kiállítás.
-Egleszné Sarbag Zsófia-

Bejelentkezés

Keresés

  • icon Oktatás
  • icon Workshop

Felhasználói menü

Weboldlunk cookie-kat (sütiket) használ, a felhasználói élmény növelése érdekében. A sütikről és a teljes adatvédelmi nyilatkozatunkról itt olvashat bővebben: Az Ön személyes adatainak védelme.

Honlapunk tovább böngészésével elfogadja ezek használatát.